-14%

E-book journalistieke (trouw)reportages: deel 1 plus deel 2

Vorige Artikel 5 van 5
€ 35,00 € 29,95 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Inhoud

Maar liefst 48 pagina's boordevol info en inspiratie voor het maken van een krachtige (trouw)reportage!

In hoofdstuk 1 vind je beknopt de 10 ‘do’s’ van een goede journalistieke reportage op een rijtje (ook van toepassing op reportages van een andere soort dan trouwreportages). In hoofdstuk 2 wordt ingezoomd op het licht, het moment en de compositie, een drie-eenheid die op de ideale foto perfect in balans is. Het een versterkt het ander. En in de hoofdstukken daarna volgt de praktische uitwerking ervan gedurende drie ‘fases’ van een trouwdag: de voorbereidingen, de ceremonie, en taart-toost-feest. Niet alleen technisch, maar vooral ook praktisch. Wat waren mijn gedachten bij het tot stand brengen van de foto? Wat doe je met donkere ruimtes? Hoe maak je goede foto’s van de binnenkomst in de kerk? Aan welke kant kun je het beste staan voor ‘de kus’?

E-book in PDF-formaat, 48 pagina's. Op a4 te printen maar ook te lezen vanaf pc of tablet.

Voor wie is dit e-book?

Je hebt al (enige) ervaring met fotografie en weet je camera te bedienen, ook in manual. Je wil je graag verdiepen in de journalistieke (trouw)fotografie. Misschien heb je al wel eens een (trouw)reportage gemaakt, misschien nog niet, maar heeft het wel je interesse dat te gaan doen. Zoek je poseertips voor bruidsparen, koop dan vooral niet dit e-book. In alle andere gevallen: veel leesplezier!

Wil je weten wat ik precies meeneem aan lenzen, flitsers, camera's op een bruiloft, en waarom? Bestel het e-book "What's in my bag" meteen mee voor slechts €5!

 

 

E-book fotografie basis

Kom van die automaat!

F8 1/125 iso 800, 18-55mm F2.8-4.0

Abracadabra? Maar hou je van fotograferen en wil je graag meer grip krijgen op je camera, en vooral, het resultaat?

Lees dan nu het e-book 'Kom van die automaat' en durf je camera te gebruiken!

Bestel het e-book

E-book journalistieke (trouw)reportages

Work it!

Wat maakt een journalistiek beeld van bijvoorbeeld een trouwreportage nou tot een knaller die binnenkomt? En vooral: hoe maak je zo'n foto?

Leer 'how to work it' in het e-book over journalistieke (trouw)reportages van award-winnend fotograaf Indra Simons. Met do's en don'ts, tips, inzichten opgedaan in jaren ervaring en natuurlijk veel voorbeeldfoto's.

Bestel het e-book

© 2016 - 2018 E-books fotografie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?