De training

De Mindfulnesstraining geef ik in groepsverband of individueel.

De groeps training bestaat uit acht wekelijkse bijeenkomsten van 2 tot 2,5 uur. Het individuele traject bestaat ook uit acht wekelijkse bijeenkomsten maar dan van 1 tot 1,5 uur. Tijdens de training worden formele oefeningen aangeboden zoals de lichaamsverkenning of bodyscan, diverse begeleide aandacht- en concentratie oefeningen waaronder zitmeditaties en liggende en staande yoga bewegingsoefeningen.

Aanvullend zijn er diverse communicatieoefeningen en wordt er informatie gegeven over stress, omgaan met grenzen, keuzes maken en communicatie. De informele oefeningen zijn praktische opdrachten die tijdens de dagelijkse activiteiten gedaan kunnen worden. Het doel van de formele oefeningen is het opbouwen van concentratie en opmerkzaamheid en dat te verbinden aan de dagelijkse praktijk met behulp van de informele oefeningen. Tijdens de bijeenkomsten is er genoeg ruimte voor het delen van ervaringen. Door nauwkeurig naar ervaringen te kijken, wordt opmerkzaamheid ontwikkeld. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij gedurende de training dagelijks ongeveer een uur oefenen met behulp van oefen CD’s en het werkboek.

Als je interesse hebt om een training te volgen kun je het contactformulier invullen.  Ik stuur je dan een mail om een afspraak te maken voor een telefonisch intake gesprek. Daarna kun je besluiten om je definitief aan te melden voor de training.

De eerstvolgende groepstraining in Zwolle start in januari 2020. Wil je een individuele training volgen dan zal ik tijdstip, datum en locatie met je afstemmen tijdens de telefonische intake. De trainingen worden gegeven op een sfeervolle en passende locatie in Zwolle.  Bij voldoende aanmeldingen in een bepaalde regio kan ik daar ook een locatie regelen.  Heb je nog vragen? Bel of mail gerust.

Overzicht:

TrainingDuurPrijzen
Deelname individuele training8x wekelijks (1 uur)

€ 400

 

Deelname groeps training8x wekelijks (2 uur)€ 400

 

Betalingen kunnen worden voldaan via een factuur. Op deze site kunt je bij het menu "Bestellen" de betreffende training betalen op dezelfde wijze zoals je ook produkten besteld bij webshops. Je krijg dan automatish de factuur (pdf) per mail opgestuurd.

De training wordt door zorgverzekeraars vergoed, zoals VGZ, Unive, Umcz en IZA in het aanvullende pakket bij burn-out klachten. Ik ben gecertificeerd lid van de beroepsvereniging VMBN categorie 1. 

Zie ook deze link voor meer informatie over vergoeding: http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/mindfulness

 

© 2014 - 2020 Marieke Sportel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?