Enkele reacties van cursisten over de training:

"Ik heb de training ervaren als een verrijking, het heeft mij veel gebracht, ik sta nu met een positieve energie in het leven"

(2017, Janine)


"Het is prettig om in een groep bezig te zijn maar je tegelijkertijd op jezelf te richten. Het is fijn om theoretische achtergronden te krijgen die je kan gebruiken als je thuis gaat oefenen."
(2017, Erik)


" Ik sta weer in contact met mijzelf, mijn lichaam. Hierdoor weet ik beter waar mijn grenzen liggen en kan ik dit beter aangeven, ook naar anderen"
(2016, Ester)


"De training was soms een confrontatie met mezelf. In het dagelijks leven sta je niet vaak stil bij hoe het met je gaat, waarom je bepaald gedrag vertoond en dat je keuze hebt om daar iets mee te doen"
(2015, Herman)


"Ik kan nu beter accepteren, bijvoorbeeld wanneer de planning niet gehaald wordt"   
(2014, Sara)


Enkele reacties van cursisten over de trainer:

"Ik vond je prettig als docent, Marieke. Je straalt rust en balans uit. Je bent oprecht geinteresseerd in de cursisten, wat erg goed werkt"

(2013, Maarten)


"Marieke, je hebt de cursus op een heel waardige manier gegeven. Je voelde ons goed aan en reageerde zonder te oordelen. Dat gaf een vertrouwd en open gevoel waardoor ik meer van mezelf in de training kwijt kon dan ik had verwacht"
(2012, Linda)


"Marieke, je hebt een prettige stem, bent duidelijk en straalt rust uit, daardoor kon ik de training goed volgen."

(2012, Marianne)

© 2014 - 2020 Marieke Sportel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?