HUMM blogt voor BabyBeGood

Vier weken lang mochten wij de website van BabyBeGood als gastredacteuren overnemen. BabyBeGood is hét platform voor ouders (in spe) met een mintgroen hart en o.a. bekend van de mintgroene-doos. 

In verschillende blogs vertellen we over ons leven als ondernemer en moeder, over het belang van biologisch katoen (voor mens en milieu) en hoe is het om met een vriendin een “groen” merk op te zetten. Ook laten we onze favoriete producten voor jou en je baby zien en hebben we tips voor de inrichting van een duurzame kinderkamer. Met onze blogs willen we een kijkje geven in de wereld achter biologische babyproducten en wat ons als (kleine) duurzame ondernemers drijft en verbindt. 

Laura en Marjolein: wij zijn HUMM

 

In deze eerste blog stellen we ons graag aan je voor. Wist je dat we elkaar al vanaf onze peutertijd kennen? Vanaf de middelbare school werden we 'BFF's'. En nu hebben we dus samen HUMM opgezet. Maar we doen nog meer. Benieuwd? 
Lees verder>

  

Het verhaal van HUMM

 

In deze tweede blog nemen we je mee in het verhaal van HUMM. Vanuit welke behoefte zijn we met HUMM gestart? En waarom vinden we biologisch katoen een must voor babyproducten? Niet schrikken, maar we hebben wat shocking feitjes voor je over de katoenindustrie. Lees meer over onze ontdekkingstocht en wat dit heeft gedaan met onze missie. Maar eerst ‘het idee’…
Lees verder>

  

De babykamer van HUMM

 
Hoe ziet de babykamer van HUMM er uit? Uiteraard komt in de wieg een dekentje uit onze nieuwe beddengoedcollectie ‘Over the moon’. Maar welke andere duurzame producten passen daar mooi? Annemarie van De Duurzame Kinderkamer Stylist heeft de mooiste bijpassende baby essentials voor de wieg in mijn duurzame babykamer uitgezocht. En die delen we natuurlijk graag met jou!
Lees verder>
  

De struggle van HUMM: waarom biologisch katoen lastig is voor startende ondernemers

 
In deze blog nemen we je mee in onze zoektocht naar biologisch katoen en waarom het zo lastig is voor startende ondernemers om met biologisch katoen te werken. Ook geven we tips mee aan (aankomend) ouders over de aanschaf van katoenen producten voor baby’s: Waar kun je op letten? En hoe weet je of je biologisch katoen koopt?
Lees verder>
  

HUMM’s 8 favoriete musthaves voor na je bevalling

 

Met HUMM proberen we het leven van (aankomend) ouders wat makkelijker en leuker te maken. Wij zijn allebei moeder van jonge kinderen en weten dus uit ervaring dat een bevalling en de periode erna best wel heftig kan zijn. Daarom hebben we een lijstje met HUMM’s favoriete musthaves samengesteld die je na de bevalling van je kleintje goed kunt gebruiken, zowel voor jezelf als je baby.
Lees verder> 

  

HUMM op bezoek bij Yumeko

 
Voor onze laatste blog zijn we op bezoek gegaan bij Yumeko, voor een interview met oprichter Stephan Zeijlemaker. Yumeko is een groot voorbeeld voor ons als duurzaam merk op het gebied van biologisch beddengoed. Al zeven jaar timmeren ze aan de weg en hebben ze hun gehele productieketen duurzaam en fair gemaakt. 
Lees verder>

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 13-01-2018 - Als kraamverzorgende en doula maak ik veel verschillende wiegjes en...  lees meer
  • 22-10-2016 - Het dekentje is lekker dun, maar toch heel warm. Omdat...  lees meer
  • 05-08-2016 - Als een vader....raad ik alle mama's maar ook papa's die...  lees meer
Plaats een bericht
© 2015 - 2020 Humm | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?