Menu

De eerste collectie van Humm is met de hand bedrukt door een combinatie van stempel- en zeeftechnieken toe te passen. Hierdoor is ieder product uniek, en kan een artikel dus afwijken van de afbeelding op de website.  We proberen je met de informatie en foto's op de site een zo goed mogelijk beeld te geven van onze artikelen. Is een artikel toch niet wat je ervan verwacht, dan kun je het retourneren. 

Retourneerbeleid
Je mag je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling annuleren. Dit dien je te melden door een email te sturen aan fredmircotton@gmail.com. Wij hanterem de afleverdatum van de vervoerder als ontvangstdatum. Daarna heb je nog 14 dagen de tijd om de zending retour te sturen. Je stuurt het product met alle geleverde toebehoren en - indien rederlijkerwijze mogelijk - in de orginele staat en verpakking, inclusief retourformulier, naar ons te sturen. Tijdens de bedenktijd ga je zorgvuldig met het product om. Uitgangspunt hierbij is dat je het product van Humm® slechts mag hanteren en inspecteren zoals je dat in de winkel zou doen. Het product mag dus niet beschadigd of gebruikt teruggestuurd worden.

Wanneer je het product terugstuurt, storten we het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen terug, incl. de verzendkosten die je hebt betaald  (niet de kosten die jij maakt om het terug te sturen aan ons), op het rekeningnummer dat bij ons bekend is. Hier ontvang je een bevestigingsmail van.

Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer informatie. 

Retourneren van de artikelen
Vul het retourformulier in dat je bij je bestelling ontvangen hebt en stuur dit samen met het artikel en alle geleverde toebehoren aan:
Fred & Mir Cotton
Hoogstraat 41
3131 BL Vlaardingen
Nederland

Indien een retourzending niet voldoet aan onze algemene voorwaarden
Indien de retourzending niet (voldoende) gefrankeerd is, zijn wij helaas genoodzaakt kosten in rekening te brengen. Het betreft dan administratiekosten à € 4,95 en de kosten die de vervoerder ons in rekening brengt voor het bezorgen van ongefrankeerde zendingen (vanaf € 14,00). Dit betekent dat deze kosten dan minimaal € 18,95 bedragen, die wij inhouden op de creditnota van de artikelen.
Retourzendingen buiten de retourtermijn kunnen wij niet accepteren.

Overige vragen
Mocht je nog opmerkingen hebben onze site of over onze service, dan horen we dat graag via fredmircotton@gmail.com. Op dit mailadres kun je ook terecht met een eventuele klacht. Op alle berichten en klachten zullen we zo snel mogelijk reageren, uiterlijk binnen 14 dagen. 

 

Gastenboek

  • 22-10-2016 - Het dekentje is lekker dun, maar toch heel warm. Omdat...  lees meer
  • 05-08-2016 - Als een vader....raad ik alle mama's maar ook papa's die...  lees meer
  • 08-07-2016 - Super zachte lakens. Geen proppen, blijft netjes zitten. Schattige,...  lees meer
Plaats een bericht
© 2015 - 2017 Humm | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?