Menu

Een goede nachtrust is zo belangrijk, voor je kind maar ook voor jou.

Slapeloze nachten, wie kent ze niet? Het liefst wens je je kind een rustige nacht toe, waarin je kind heerlijk en veilig kan dromen. En jij ook. Want je hebt het al druk genoeg. Dan wil je niet staan klooien ’s nachts met een laken dat niet goed om het matras past of telkens losraakt. Herkenbaar?

Gemak
Gelukkig heeft Humm® de oplossing: de snuggle-up! Door een handige naaitechniek blijft ons laken als een buideltje stevig om het matras zitten en heb je geen last meer van die "prop" onder het matras. Ook kan je kindje het laken niet meer lostrappen en blijft daardoor lekker warm. Je maakt het bedje één keer op, en daarna kun je je kindje meerdere keren opnieuw instoppen zonder het bed telkens op te hoeven maken.

Benieuwd hoe het snuggle-up systeem werkt? De papa van Luka doet het voor:

Bekijk de gebruiksaanwijzing.

Test
We hebben ons product in de praktijk getest en het werkt als een trein. Ook onze vriendinnen zijn inmiddels fan. "Ik heb om een tweede exemplaar gevraagd zodat ik een reservelaken heb. Ik heb het eerste laken bijna niet gewassen omdat ik het niet kon missen, zo handig vond ik het."  (aldus een van onze vriendinnen)

Veiligheid
Naast onze eigen ervaringen, hebben we het ontwerp van de snuggle-up voorgelegd aan een aantal experts op het gebied van veilig slapen. Veiligheid staat bij ons voorop! Kijk voor meer informatie over veilig slapen de site van Veiligheid.nl

Gastenboek

  • 22-10-2016 - Het dekentje is lekker dun, maar toch heel warm. Omdat...  lees meer
  • 05-08-2016 - Als een vader....raad ik alle mama's maar ook papa's die...  lees meer
  • 08-07-2016 - Super zachte lakens. Geen proppen, blijft netjes zitten. Schattige,...  lees meer
Plaats een bericht
© 2015 - 2017 Humm | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?