Navigatie

Hot Paperwork - Screenprinted Goodies is een vrolijke, handgemaakte stationery lijn. Vanuit zeefdruk studio Push&Pull in Groningen, maken wij o.a; notitieboekjes, kaarten, pakpapier, papieren plantjes en allerlei andere papieren producten in kleine gelimiteerde oplages.

Duurzaam
Ook wij, zijn besmet met het duurzaamheidsvirus, hoera! We laten ons inspireren door restmateriaal en toveren ons snij-afval om in nieuwe producten. We drukken met inkten op waterbasis en onze ‘plastic’ verpakkingen van 'Earth First' zijn gemaakt van plantenresten. We werken samen met kringloopbedrijven en drukkerijen die ons voorzien van o.a. restpapier. Natuurlijk valt er nog van alles te verbeteren, dus heb je een briljante duurzame tip, laat het ons weten; vinden we leuk! Onze artikelen zijn te koop via onze webwinkel, bij een aantal winkels en op afspraak vanuit onze studio aan de Paradijsvogelstraat 11-f in Groningen.

Team
Hot Paperwork biedt mensen kans om in een inspirerende omgeving werkervaring op te doen in de vorm van een stage, vrijwilligerswerk, dagbesteding of een participatiebaan. Voor de samenstelling van ons team en het faciliteren van werkruimte werken we samen met Werkpro. We hebben regelmatig vrijwilliger-vacatures dus lijkt het je leuk om mee te werken aan onze stationery lijn, neem dan even contact op via (post@hotpaperwork.nl) en kom langs om te kijken of het wat voor je is.

Partners
Ook een bijdrage leveren aan onze papierlijn? Fijn! We horen het graag wanneer we papier- of kartonresten uit uw grafische bedrijf kunnen adopteren.
Hot Paperwork ook in uw winkel verkopen? Neem even contact op via (post@hotpaperwork.nl) en dan kijken we of een samenwerking aan kunnen gaan.

© 2018 - 2019 Hot Paperwork | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?