Algemene Voorwaarden

ALGEMEEN:
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden afgesloten met Het Naaicafé. Door te bestellen geeft u aan met de algemene voorwaarden akkoord te gaan. Het Naaicafé behoudt zich het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden.

BESTELLINGEN:
Als u een bestelling plaatst gaat u akkoord met onze leveringsvoorwaarden.
Na het plaatsen van een bestelling krijgt u hiervan automatisch een orderbevestiging per e-mail. Deze e-mail bevat een overzicht van de bestelde artikelen, de verzendkosten en de gegevens om de betaling over te maken. Wees er zeker van dat u de hele bestelling af maakt. Deze orderbevestiging is tevens uw factuur.
Krijgt u geen orderbevestiging per e-mail dan is er wellicht iets misgegaan. Neem dan even contact op via info@Het Naaicafe.nl Bestellingen worden op volgorde van ontvangen betalingen afgehandeld.

MINIMUM BESTELBEDRAG:
Er geldt geen minimum bestelbedrag.

VOORRADEN:
Alle artikelen zijn handgemaakt. En wij werken met minimale voorraden.
Mocht een door u besteld artikel toch niet aanwezig zijn, dan wordt u hier natuurlijk over geïnformeerd en krijgt u dit bedrag terug..De aanbiedingen/acties van Het Naaicafé zijn geldig zolang de voorraad strekt.

PRIJZEN
Alle genoemde prijzen op de website zijn in Euro, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Indien u de BTW kunt verrekenen kunt dit terugvinden op de orderbevestiging/factuur.

BETALING:
Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden (ING bankrekeningnummer 4878309 t.n.v.
Het Naaicafé in Arnhem) De gegevens hiervoor krijgt u in de orderbevestiging als u de bestelling heeft gedaan. Is de betaling niet binnen 5 dagen na de besteldatum bijgeschreven op onze bankrekening, dan vervalt automatisch de bestelling. Houdt er rekening mee dat betalingen soms een paar dagen onderweg zijn. U mag uw bestelling ook komen afhalen. Dit kan op afspraak tijdens de openingstijden. Uiteraard kunt u dan ter plekke de bestelling contant afrekenen en worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. de verzendkosten naar het buitenland worden altijd achteraf berekend,wacht met betalen u krijgt een aangepaste factuur met de juiste verzendkosten en nieuw totaalbedrag via de mail.

LEVERTIJD:
Zodra de betaling op onze bankrekening is bijgeschreven worden de bestellingen op werkdagen binnen 24 uur bij het postkantoor afgegeven.Hierbij gaat het om de op voorraad zijnde artikelen. voor verdere info zie voorraden.

RESERVERING ARTIKELEN:
bestelde artikelen worden 5 werkdagen voor u gereserveerd tot binnenkomst betaling ( tenzij anders overeengekomen ).Wanneer u onverhoopt van de koop af ziet stellen wij een e-mailtje op prijs,dit om onnodig reserveren van artikelen te voorkomen.

OVERMACHT:
Het Naaicafé is niet aansprakelijk voor zover haar verbintenissen niet kunnen worden nagekomen ten gevolge van overmacht. Onder overmacht wordt verstaan elke vreemde oorzaak, alsmede omstandigheid, welke in redelijkheid niet voor haar risico behoort te komen. Vertraging in de verzending of door persoonlijke omstandigheden gelden uitdrukkelijk als overmacht.

VERZENDING:
De verzending van uw bestelling geschiedt via TNT Post.( zie verzendkosten) Uw bestelling wordt met zorg verpakt. Het Naaicafé is niet aansprakelijk voor verlies of beschadigingen van leveringen via brievenbus TNT Post.

VERZENDKOSTEN:
Wij hanteren de tarieven van TNT post. ( zie verzendkosten)
Indien u uw bestelling komt afhalen vervallen de verzendkosten.
verzendkosten naar het buitenland worden altijd achteraf berekend ( zie verzendkosten)
Het systeem berekend automatisch verzendkosten voor pakketpost, mocht het pakket door de brievenbus passen kiest u dan voor "vooraf overmaken" en vermeld dit bij de opmerkingen.
De verzendkosten worden dan aangepast en u ontvangt een nieuwe order.
Nadat uw betaling binnen is wordt het pakketje verstuurd.
Houdt u er rekening mee dat deze verzending niet te traceren is ! Het Naaicafé is niet aansprakelijk voor de poststukken > zie VERZENDING

PRIVACY:
Persoonsgegevens worden in ons klantenbestand opgenomen en gebruikt voor de afhandeling van bestellingen en het verzenden van de nieuwsbrief. Deze gegevens worden niet aan derden doorgegeven.

COPYRIGHT/AUTEURSRECHTEN:
Op alle afbeeldingen en teksten op de site van Het Naaicafé berusten auteursrechten. Overname in welke vorm dan ook, is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van leuk van Jorien.

MAAT-EN KLEURVERSCHILLEN :
U dient rekening te houden met kleine maat- en kleurverschillen van de afgebeelde producten. U moet er rekening mee houden dat door o.a de instelling en de beeld kwaliteit van uw monitor en digitale foto niet exact de juiste kleur bij u op het beeldscherm verschijnt. Dergelijke afwijkingen geven u niet het recht de ontvangst of de betaling van de geleverde producten te weigeren. De producten zijn niet op ware grootte afgebeeld, de maat van het product staat aangegeven bij de product omschrijving.

GARANTIE& KLACHTEN:
Met klachten en of vragen kunt u zich ten alle tijden, via e-mail of telefonisch melden bij Het Naaicafé, info@hetnaaicafe.nl ,wij proberen dan in alle redelijkheid en in samenspraak met u tot een oplossing te komen.I.v.m. de hygiëne ,wordt de haarmode niet geruild! Volgens de wet "Kopen op afstand" hebt u het recht de producten binnen 7 dagen te ruilen. Neem in dit geval graag eerst even contact op via ons e-mailadres. Wanneer het hier gaat om een uniek speciaal voor u vervaardigd product kan deze niet retour. De kosten voor het terugzenden van de producten zijn voor rekening van de klant. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de producten niet beschadigd of gebruikt zijn. U ontvangt het door u betaalde bedrag excl. verzendkosten binnen 5 werkdagen retour op uw bankrekening na ontvangst van uw pakketje.

*DISCLAIMER:
Alles waarin deze voorwaarden niet voorzien zijn ter beoordeling van de eigenaar van Het Naaicafé.
Typefouten en wijzigingen voorbehouden.

VOORWAARDEN CURSUS EN WORKSHOPS
Voor alle cursussen geldt :
Bij uw aanmelding maakt u een aanbetaling van € 50,- of het hele cursusgeld over via de webwinkel
Pas dan bent u officieel ingeschreven.Geef uw volledige naam adres woonplaats telefoonnummer en email adres door bij uw aanmelding. Het volledige lesgeld moet uiterlijk 2 weken voor de startdatum van de cursus betaald zijn.

AFMELDING
Mocht u op de afgesproken dag onverhoopt niet kunnen laat dit dan minimaal 2 weken van tevoren weten.
Mocht u later dan 2 weken van te voren afmelden dient u zelf voor vervanging te zorgen aangezien er al wel een plek voor u is gereserveerd. De aanbetaling kan niet worden geretourneerd.

INHAALLES
Alleen met geldige reden is het mogelijk om 1 les per cursus in te komen halen.
Als u meerdere lessen mist kunnen deze niet ingehaald worden.

INFORMATIE
Uw lesgeld kan niet worden geretourneerd. Wees op tijd met aanmelden.
Na aanmelding ontvangt u uiterlijk 1,5 week voor de start van de cursus van ons een email met uw uitnodiging, Hoort u niets neemt u dan even contact met ons op!

CURSUSSEN & WORKSHOPS
Alle cursussen en workshops zijn voor groepen van minimaal 4 personen
Tenzij anders vermeld inclusief lunch en alle materialen.

DATA CURSUS
Alle cursusdata en inhoud zijn onder voorbehoud wijzigingen voorbehouden.
Bij alle workshops en cursussen tenzij anders vermeld kunt u gebruik maken van onze naaimachines en lockmachines. Mocht u de naaicursus willen volgen op een andere datum met een zelf samengesteld groepje van minimaal 4 personen dan is dit ook mogelijk en ontvangt u allen een korting op het lesgeld, neem hiervoor even contact op met Het Naaicafé.

WORKSHOPS
Vooraf betalen, via de webwinkel Contant in de winkel of via de ING Bank op naam van:
Het Naaicafe rekening 4878309 Onder vermelding van de workshop en datum.
Dan pas bent u officieel deelnemer. Tenzij anders is overeengekomen.
Mocht u niet kunnen op de afgesproken dag, bent u verplicht om dit minimaal 2 weken van te voren te melden zodat een ander persoon uw plek kan innemen,

DATA WORKSHOP
Als u met minimaal 4 personen aanmeld kunnen wij met u een workshopdatum overleggen die u het beste uitkomt. Leuk voor een dagje uit met een vrijgezellenparty of zussendag!
Het totaal bedrag voor alle personen dient dan minimaal 2 weken voor de afgesproken datum betaald te zijn. Dit geldt voor alle dagworkshops, kinderworkshops, feestjes en vrijgezellenfeestjes.

AANMELDEN FEESTJES
Laat via email of telefonisch minimaal vier weken van tevoren weten welke workshop en met hoeveel personen het verjaardagspartijtje/vrijgezellenfeestje wordt gevierd.
De naam van de jarige/vrijgezel en de nieuwe leeftijd, minimaal 6 kinderen maximaal 12 afhankelijk van het onderwerp. Het is gewenst dat er minimaal een volwassene bij is.
U ontvangt een factuur, gelieve deze uiterlijk 2 weken voor aanvang betalen.

NAAIKAART
U bent zelf verantwoordelijk voor het opmaken van uw naaikaart binnen de gestelde termijn.
Houdt u rekening met het inplannen van afspraken.
Geldigheid Naaikaarten :
3 uur 3 maanden
9 uur 6 maanden
15 uur 6 maanden
Na de verstrijkingdatum is de naaikaart niet meer geldig en zal worden vernietigd.
Hier zijn geen rechten aan verbonden.

LESKAART
Mocht u een andere kaart hebben zoals een leskaart dan is deze kaart 6 maanden geldig vanaf de dag van uitgifte en gelden bovenstaande voorwaarden. Het Naaicafé houdt de prijswijzigingen voorbehouden.

KADOKAART
De kadokaart is een jaar geldig vanaf de uitgiftedatum.De kadokaart is niet inwisselbaar voor contanten.
Houdt u rekening met de geldigheidsdatum als u mee wil doen met een cursus, de startdatum moet binnen de verstrijkingtermijn vallen. De kadokaart is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen


AANMELDEN
Wilt u zich opgeven voor een workshop, cursus, feestje of heeft u een vraag, stuur dan een mailtje naar info@hetnaaicafe.nl vermeld welke workshop uw interesse heeft, uw naam en evt telefoonnummer, bellen kan natuurlijk ook: 06-14675573

Tot ziens in Het Naaicafé !


OPGESTELD : 18-12-2010



(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2008 - 2018 Het Naaicafé | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel