Algemene voorwaarden

Algemeen

De Algemene voorwaarden van HAMAWI, te Zwolle

Bestellen

U kunt de artikelen bestellen via een bericht. Door de bestelling/ prijsopgaaf te bevestigen gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Betaling

U kan na betaling de bestelling ophalen bij mij thuis op afspraak. Ook kan ik het naar u toesturen, volgens de tarieven van TNT, nadat u het volledig bedrag heeft overgemaakt. HAMAWI is niet verantwoordelijk voor de schade die is ontstan tijdens de verzending. Hiervoor gelden de regels die gesteld zijn door TNT-Post.

Alle kosten die gemaakt zijn door het retourneren van een bestelling, na overleg zijn volledig voor de koper, tenzij anders overeengekomen.

Klachten

Mocht er onverhoopt een klacht zijn over een van mijn artikelen, stuur mij dan een mail. Dan zal ik nagaan of het probleem opgelost kan worden. Gebruik is volledig op eigen risico. Ik houd zoveel mogelijk rekening met de bepalingen en "regels" omtrend waarvoor het artiekel geschikt is. HAMAWI is niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken of slecht functioneren.

Copyright

Het is verboden zonder navraag om mijn artikelen na te maken. Ter inspiratie kan je wel zeker gebruik maken van mijn ideetjes en artikelen. Ik struin ook het NET af voor ideetjes, en geef daar dan mijn eigen draai aan.

Privacy

HAMAWI gaat zeer zorgvuldig om met ed gegevens van mijn klanten. Ik zal geen gegevens aan derden geven, met uitzondering van TNT, deze heeft de gegevens natuurlijk nodig voor de juiste verzending :-)

  • HAMAWI
© 2010 - 2020 HAMAWI | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?