Bij Studio Mooi&Zo is het mogelijk om een cursus te volgen voor Hairextension Specialist. Hieronder krijgt u meer informatie over deze opleiding.

 

Cursus "Hairextension Specialist" (haarverlenging en volume)
Voor deze cursus heeft u geen kappersopleiding nodig! Duur cursus: 1 dag Deze privé-cursus kan gegeven worden op een maandag t/m zaterdag en mag ook in twee dagen gevolgd worden. Data in overleg. Koffie/thee, frisdrank en lunch is inbegrepen. U dient zelf voor een model te zorgen! De cursus wordt afgerond met een certificaat!

Leerdoelen: opnemen van kleur, structuur haar en lengte, verzorging en producten, herkomst hairextensions, merken hairextensions, plaatsen van volume op een oefenhoofd, verwijderen van de hairextensions, plaatsen van een haarverlenging bij een model, kniptechnieken.
Leerdoelen eerste dagdeel: theorie, volume op een oefenhoofd, kniptechnieken, verwijderen van de hairextensions Leerdoelen tweede dagdeel: complete haarverlenging bij een model, kniptechnieken, stylen.

Optie 1: € 250,00 excl materiaal. Je mag werken met het materiaal van ons.

Optie 2: € 550,00 incl  materiaal, bestaande uit: speciale tang die aan beide zijden warm wordt- Metalen houder - Aanbrengtang - Verwijdertang - Oefenextensions van natuurhaar - Ronde beschermplaatjes - Kleurenring van synthetisch haar - Remover voor het verwijderen - DVD