Hoe en wat

Hoe en wat

Hoe en Wat Haakcorner webshop

Contact / bestellen: Informatie vragen en/of bestellen kan per e-mail. De bestelling komt vanzelf via de winkelwagen in mijn mailbox. Voor vragen moet je een bericht sturen via de contact button. Na je bestelling ontvang je van mij binnen 24 uur een bevestiging via e-mail waarin ook de totale kosten, inclusief verzendkosten, genoemd worden. Het artikel wordt vanaf die tijd maximaal 7 dagen voor je gereserveerd.

Betalen: Bij verzending dient betaling vooraf te geschieden. Je kunt ook artikelen op afspraak afhalen. Geef dit aan bij je bestelling, dan kunnen we een afspraak maken. Als het artikel binnen de genoemde termijn van 7 dagen niet afgehaald wordt of (bij verzending) nog niet betaald is, zie ik mij genoodzaakt de bestelling te annuleren. Overmaken op rekening
NL66 SNSB 0958 9346 65 t.n.v. AC Berghuis te Leusden

Verzenden: Na betaling zal het artikel meestal direct, maar in ieder geval binnen 5 werkdagen naar je worden verzonden.  Je ontvangt van mij een mailtje zodra ik de bestelling verstuurd heb. Verzending van artikelen is voor risico van de koper. Uiteraard wordt de uiterste zorg besteed aan een goede verpakking van de artikelen. Gekochte goederen die verzonden zijn, kunnen niet geruild worden. Alleen bestellingen met verzending binnen Nederland worden aangenomen.

Verzendkosten: Alle genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Voor verpakking worden geen kosten in rekening gebracht. De verzendkosten bedragen altijd €5,75 voor pakketpost via DHL. Als de bestelling per brievenbuspost verzonden kan worden, dan wordt het teveel betaalde bedrag voor de verzendkosten in mindering gebracht. Bij het ophalen van de bestelling, worden geen verzendkosten gerekend. Verzendkosten bij een bestelling boven de €75,- zijn gratis. 

De Knutselcorner kan niet aansprakelijk gesteld worden voor kleurafwijkingen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

Nog geen berichten geplaatst.
Plaats een bericht
© 2013 - 2018 Haakcorner | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?