Vorige Artikel 1 van 11 Volgende

3 Songs

GRATIS
Aantal

‘3 Songs’ is online.

 

Titel                                        

- I Need Likes (social media indie rock song)     3'11

- Sweet Sorrows (ballad featuring Annemieke)     3'08

- Kiss the Frog (wooden shoes bridal song)         3'16

Kijk op https://ontopstudio.nl/3songs/ 

en kies je favoriete stream shop: Bijvoorbeeld Apple Music, Spotify of Google Play.

Ook verkrijgbaar of te beluisteren via nog 200 andere digitale winkels.

Wat kan je verder op de site?

- Je kan de officiële videoclip bekijken van I Need Likes! Met The Bald Master, Lady Lisa, Mellow Marc en last but not least The Angel of Likes…tadaaaa. Like it!

- Click op het tekst-icoontje op de site om achtergrondinformatie te lezen over het ontstaan van de liedjes (Engels en Nederlands).

- Een videoclip van ’Sweet Sorrows’ opgenomen tijdens de Live Studio Recording is in de maak, featuring Annemieke. Misschien al volgende week beschikbaar, dus blijf alert.

- Luister ook naar andere albums, zoals de hit ‘Christmas for Guitar’ met ruim 300.000 streams worldwide op de editorial playlist van Spotify.

Veel kijk- en luisterplezier!

Groet van Marc

P.S. Deel dit bericht met iedereen van wie je denkt dat hij/zij het leuk vindt…niet vergeten hoor. Dank je wel alvast. Weet dat liedjes gratis te luisteren zijn op YouTube en Spotify bijvoorbeeld, maar dat muziek maken nooit gratis is. Het kost veel tijd en moeite om alles te maken. Gelukkig is het ook erg leuk om te doen 😃

P.S.2 Wat ook helpt is als je een of meerdere songs in je persoonlijke playlist zet op Spotify of YouTube. Of maak een YouTube of TikTok versie (als je dat kan) van hoe jij meezingt.

P.S.3 Er is helaas geen losse Cd-versie van ‘3 Songs'.

Ook een eigen gratis shop?