VOETBALAVONTURIERS

€ 14,95 € 6,95 (inclusief 9% BTW)
Voorraad 12 stuks
Aantal

VOETBALAVONTURIERS

groundhoppend de wereld over

 

 

Het fenomeen groundhopping is booming!
Steeds meer Nederlandse voetbalsupporters verkiezen een stadiontrip langs buitenlandse wedstrijden boven/naast een seizoenskaart van hun eigen liefde. Zij gaan op zoek naar de ultieme voetbalbeleving.

 

VOETBALAVONTURIERS is een bundeling van 31 totaal verschillende groundhop-verhalen. Van een bezoek aan de krochten van het Belgische profvoetbal tot aan de stadsderby van Buenos Aires. Van kick and rush in de Engelse non-League tot aan een galavoorstelling van Cristiano Ronaldo. De schrijvers zijn eveneens divers van aard. Het betreft journalisten, hobbyisten en bloggers. Eén ding hebben ze gemeen: ze schrijven allemaal recht vanuit het hart.
Want groundhopping… dat is pure passie.

 

Een aantal auteurs van VOETBALAVONTURIERS legde al eerder groundhop-anekdotes in boekvorm vast. Tom Bodde (1150 stadions, hoofdredacteur Panenka Magazine) publiceerde met succes drie titels: Confetti, Bier & Staanplaatsen, De Voetbalhel en Van Letland tot de Langeleegte. Joris van de Wier bezocht alle 92 Engelse profclubs en bundelde zijn mooiste avonturen in De Football Toerist. Thomas Rensen reisde een maand door Europa en was iedere dag getuige was een wedstrijd. Zijn bijzondere verhaal is te lezen in 31 Matches.

Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Ook een eigen gratis shop?