Navigatie
 • -13%

  LaQ Basic 2400 Colors
  LaQ Basic 2400 Colors
  € 159,95 € 139,95
 • -9%

  LaQ Basic 5000
  LaQ Basic 5000
  € 329,95 € 299,95
 • -10%

  LaQ Animal World Wild Kingdom
  LaQ Animal World Wild Kingdom
  € 99,95 € 89,95

LaQ

Inspireer het genie

LaQ is uitgevonden in Japan door Hiroshi Kichijo. Bij zijn uitvinding is het geïnspireerd geraakt door een bekende oude Japanse bouwstijl waarbij huizen gebouwd worden door houten element aan elkaar te klikken. Hij wilde speelgoed bouwstenen ontwikkelen die je in elkaar moet klikken én waar je niet alleen rechte maar ook ronde vormen met kan bouwen. Zo ontwikkelde hij het innovatieve LaQ bouwsysteem. 25 jaar geleden is de productie van LaQ begonnen en inmiddels spelen er miljoenen kinderen mee over de hele wereld

Nu hoor ik je denken maar wat is LaQ dan eigenlijk?! Heel simpel gezegd is LaQ constructiespeelgoed dat bestaat uit 7 verschillende vormen bouwstenen in 12 kleuren waarmee je echt alles kan bouwen. In het plaatje hieronder kan je alle LaQ bouwstenen zien. 

Het tweede plaatje toont wat LaQ kan doen voor de ontwikkeling van een kind en waarom het dus veel ingezet wordt op scholen. Buiten dat het leuk is stimuleert LaQ ook het concentratievermogen, de fijne motoriek, het ruimtelijk inzicht, logisch nadenken, expressiviteit, fantasie en de creativiteit. Leuk om te weten is dat LaQ in Japan op de Nihon Universiteit de hersenactiviteit tijdens het bouwen met LaQ is onderzocht. Hieruit blijkt dat zowel de linker- als de rechter hersenhelft verhoogd activiteit laten zien. Met LaQ wordt je dus op meerdere manieren uitgedaagd en geactiveerd. 

LaQ, bouwstenen          Laq

 

 

          

 

 

 

 

 

 

Ben je op zoek naar thema verpakkingen of kleinere dozen?

Kijk dan snel op onze website voor particulieren www.gaafspeelgoed.nl

© 2017 - 2019 Gaafspeelgoed schoolleverancier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?