Wie ben ik:

Ik ben Jan Terpstra, vakfotograaf met ruim 40 jaar ervaring in fotografie. Mijn interesse beslaat vooral mensenfotogafie, van aansprekende portretten tot romantische zwangerschapsfotografie en van kunstzinnig naakt tot indringende reportages. Zie mijn portfolio voor een deel van mijn werk.

Ik vind het boeiend om mijn vakkennis aan anderen over te dragen. Daarom organiseer ik foto-evenementen met verschillende thema's en geef ik cursussen en workshops over allerlei fotografische onderwerpen, voor zowel beginners als gevorderden. De meeste van mijn cursussen worden gegeven in Zuidoostbeemster, na bij Purmerend. Sinds 2008 mocht ik al meer dan 1300 cursisten ontvangen. Tevens ben ik docent fotografie bij een culturele instelling in Purmerend.

Voor fotoclubs, personeelsverenigingen en andere organisaties geef ik cursussen en workshops op locatie, waarbij ook maatwerk mogelijk is. Daarnaast verzorg ik intensieve 1 op 1 workshops over een breed scala aan fotografische onderwerpen.

Mijn vaste cursuslocatie in De Beemster is in ca. 20 minuten te bereiken vanuit Amsterdam, Zaandam, Alkmaar en Hoorn. Vanuit Leeuwarden, Utrecht en Den Haag in ongeveer een uur. Een aantal workshops wordt in andere delen vna het land georganisserd, o.a. in Almelo, Vianen, Rotterdam en Leeuwarden 

Interesse in een cursus, workshop of fotoshoot ? Neem contact met mij op. 

We rise by lifting others

-- Robert Ingersoll

 

Winkelwagen

Nog geen inschrijvingen
© 2017 - 2020 fotografie jan terpstra | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?