DE MAAN(STEEN) & ZWANGERSCHAP

Het is algemeen bekend dat de ovulatieperiode (de eisprong) de vruchtbare periode van vrouwen is. Maar veel minder bekend, en voor velen waarschijnlijk ook veel minder logisch, is het dat vrouwen naast hun ovulatieperiode nòg een ontvankelijke periode hebben. Dit is de periode waarin de Zon en de Maan dezelfde afstand tot elkaar hebben als op het tijdstip van hun geboorte.

Deze afstand tussen de Zon en de Maan, wat we in de astrologie de persoonlijke maanfase noemen, komt elke maand terug en kan zowel binnen als buiten de ovulatieperiode vallen. Dit zou kunnen verklaren waarom er regelmatig vrouwen zwanger zijn geworden van vrijen tijdens de menstruatie. Dr. Eugen Jonas, een Tsjechische arts, heeft halverwege de vorige eeuw uitgebreid wetenschappelijk onderzoek gedaan en laten doen naar dit fenomeen. Met succes.

Veel (gezonde) vrouwen/stellen die vruchteloos probeerden zwanger te raken, zagen hun wens heel snel in vervulling gaan zodra ze deze data volgden. Hoe vreemd dit misschien ook klinkt. Uit meer uitgebreide onderzoeken bleek dat 85% van alle zwangerschappen ontstond tijdens deze `kosmische` vruchtbaarheidsperiode en dat maar 15% van de concepties plaatsvond tijdens de biologische cyclus van de vrouw.

Ken je iemand die heel graag zwanger wil worden of wil je zelf graag zwanger worden? Ik bereken graag de persoonlijke maanfases. De persoonlijke maanfasekalender (een digitaal kalenderkaartje) kun je in de winkel bestellen.

Voor het maken van een `maanfasekalender` heb ik de geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd nodig. Deze gegevens kun je tijdens het bestellen bij Opmerkingen invullen.

Wanneer je de tijd niet weet, kun je deze opvragen bij de burgerlijke stand van de gemeente waar je geboren bent.

[[ Met deze maanfasekalender kan ik geen zwangerschap garanderen. Door alle onderzoeken en gebleken resultaten is deze relatief eenvoudige `methode` echter het proberen zeker waard. Er zijn geen medische ingrepen, behandelingen of medicijnen nodig. Het enige dat nodig is, is om op een bepaald `tijdstip` de liefde te bedrijven. Over het algemeen ervaart men dan niet als bijzonder vervelend of onoverkomelijk... En het is van belang dat zowel de man als de vrouw fysiek gezond zijn. Want uiteraard kan geen enkele goede timing een fysiek probleem oplossen ]]

Voorheen verkocht ik het kalenderkaartje ook met een klein Maansteentje. Momenteel stuur ik het kalenderkaartje alleen digitaal en zonder maansteen.

De Maansteen staat in verband met de Maan en de vrouwelijke energie, en is dé vruchtbaarheidssteen. De Maansteen reguleert de hormonen en daarmee de maandelijkse cyclus. Ook de zwangerschap en de bevalling worden door deze steen gesteund. Er zijn verschillende varianten van de Maansteen. Zo kunnen ze beige, roze of geel zijn, maar ook wit met een blauwe glans. Ze hebben altijd een parelmoerachtige glans, daaraan kun je de Maansteen ook herkennen. Ik koos voor de beige/rozige variant, aangezien die, wanneer ik af ga op mijn intuïtie, de grootste werking heeft op de vrouwelijke energie. 

De Maansteen kun je het beste reinigen door haar in of op aarde te leggen. En de beste manier om de Maansteen op te laden is, je raadt het vast al, door haar in het maanlicht te leggen. Fel zonlicht en water kun je beter vermijden.

Ook een eigen gratis shop?