Het ontstaan van de winkel

Eind jaren `70, begin jaren `80: boven de mosgroene fluwelen kriebelbank bij mijn oma, op de aan de muur bevestigde donkerhouten boekenplanken, lagen altijd wel een paar mooie stenen, bij de sprookjesboeken en andere spirituele boeken. Ik vond dat stukje boekenplank een mooi, mysterieus en spannend plekje in haar huis. Haar interesse in esoterische zaken was heel bijzonder voor haar generatie. Af en toe gaf ze me een mooie steen of een boekje over stenen mee.

De stenen, met hun mooie kleuren, fonkels en vormen vond ik toen al magisch. Maar niet alleen bij mijn oma werd ik door stenen betoverd: ook mijn tante, haar dochter, had de interesse in spiritualiteit en stenen meegekregen :) En de vader van een vriendinnetje op de lagere school was archeoloog. Bij hen in huis stonden vitrines vol prachtige exemplaren van over de hele wereld. Die vond ik, met lichtelijke jaloezie, zó ontzettend mooi en interessant.

Inmiddels heb ik in de loop van de jaren zelf ook een mooie verzameling stenen opgebouwd. En ik kan daar enorm blij van worden. Het is dan ook best verwonderlijk dat ik pas in 2011 bedacht dat ik ook zelf een winkel kon beginnen met stenen en mineralen. Vooral omdat er in Soest, waar ik op dat moment woonde, nog geen enkele winkel was waar je dergelijke stenen kon kopen. En daarnaast... wat is er nou leuker dan van je liefhebberij je werk maken!

Maar gelijk een winkel was toch wel een wat grote stap. Vandaar dat ik begonnen ben met een webwinkel(tje), al ben ik me bewust van de hoeveelheid webwinkels met stenen. Maar ik onderscheid me denk ik wel met de persoonlijke en `empatische` service.

Ik gebruik nu nog een gratis versie van de webwinkel, daarom tref je hier reclames aan die niets met mij of mijn webwinkel te maken hebben. Ook kan ik nog wat minder mogelijkheden aanbieden wat betreft de betaling. Mijn excuses voor het eventuele ongemak. De tijd zal uitwijzen wanneer ik het groter aan kan gaan pakken, maar soms moet je klein beginnen.

Voor nu wil ik je hartelijk danken voor je bezoek en hopelijk vind je iets moois.

Naar de winkel >>

Ook een eigen gratis shop?