WELKOM

Van harte welkom bij De Fluistersteen*. In deze webwinkel vind je een (momenteel zeer bescheiden) assortiment aan stenen, mineralen en kristallen. Ook vind je hier een mooi verhaal, tips voor o.a. het reinigen en opladen van stenen, meer over geboorteregeling en wat een `fluistersteen` voor je (klein)kind kan betekenen.

Aan stenen wordt, naast dat ze vaak prachtig zijn, ook een heilzame werking toegekend. Over deze werking is veel te vinden in boeken en online, ook op mijn website. Tijdens het inkopen (een heerlijke bezigheid!:) let ik daarom niet alleen op hun schoonheid, maar ook of ze een fijne energie hebben en dus goed aanvoelen. Toch wil ik zelf eigenlijk niet (meer) de nadruk leggen op deze veel besproken specifieke werking op de gezondheid (welke gebaseerd is op de elementen die de steen bevat).

Ik zie een steen vooral als een (mooie) talisman, een amulet, een hulpmiddel bij "magie" (de kracht van je gedachte), kortom: de tastbare 'reminder' voor jouw doel. Voel je je aangetrokken tot een steen, kies deze dan, ongeacht de werking die er bij staat vermeld (de kans is trouwens groot dat de omschrijving toch voldoet aan dat wat je op dat moment nodig hebt).

Je kunt je speciale doel melden bij de bestelling. Dan zal ik de steen met alle liefde en plezier voor jouw persoonlijke doel activeren. Maar het is vooral leuk en 'heilzaam' om dit zelf te doen. Hoe je dit kunt doen lees je bij `Zorg voor je steen`.

Wil je de stenen eerst in het echt zien, voelen en ervaren, dan ben je van harte welkom in Maarssen. Voor een afspraak kun je contact met mij opnemen. Maar natuurlijk ook voor vragen. Zoek je een speciale steen die niet in mijn webwinkel te koop is, laat het mij dan weten. In overleg kan ik voor je op zoek gaan naar een geschikt exemplaar in de door jou gewenste prijscategorie.

Voor nu dank ik je hartelijk voor je bezoek en wens ik je veel winkel- en leesplezier!

Een hartelijke groet, Marielle Coenen
Naar de winkel >>

*) De Fluistersteen is onderdeel van De Magische Cirkel.

Ook een eigen gratis shop?