EMB bloedtest

EMB bloedtest

Hiermee krijg je de kans specifiek inzicht te krijgen naar mogelijke oorzaken van jou klachten. Vage klachten, (chronische) vermoeidheid, darmproblemen, huidklachten, mentale problemen, moeite met afvallen, hormonale problemen of gewoon kijken hoe het zit met jou algehele gezondheid? Door middel van een Energetische Morfologische Bloedtest kunnen we blokkades, tekorten en verstoringen in het lichaam ontdekken. Aan de hand hiervan stel ik in combinatie met orthomoleculair voedingsadvies een behandelplan op en kun je effectief  aan de slag met jou gezondheid.


De bloedtest bedraagt 190,-

Dit is inclusief intake, bloedafname, het consult na de uitslag en een uitgeschreven behandelplan.

Na de bloedafname zal het ongeveer 3 weken duren voordat het lab de uitslag heeft teruggestuurd. Voor het vervolgconsult maken we binnen 2 weken een nieuwe afspraak en krijg jij het volledige advies met behandelplan van mij mee om aan de slag te gaan. Het is mogelijk de uitslag ook telefonisch te doen. 

Neem voor meer informatie of een afspraak contact met mij op via yvonnevanhaastregt@gmail.com of bel 0622383922

Ik ben gevestigd op twee locaties in de omgeving van Leiden. Daarnaast ben ik op woensdag aanwezig in private gym V.E.T. in Zeist (gelegen naast Utrecht), waar je ook op afspraak langs kunt komen voor een bloedtest. 


*let op! De bloedtest wordt niet vergoed door de verzekeraar.

 

Reviews en succesverhalen kun je volgen via @yvonnevanhaastregt op Instagram! Specifieke stories met uitleg omtrent de EMB bloedtest vind je onder de hightlight "EMB bloedtest" op mijn feed.

© 2018 - 2020 Yvonne van Haastregt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?