Seminar - Workshop - Training & Opleidingen

 

De maatschappij verhardt alsmaar. Zelfs op klaarlichte dag komt geweld steeds meer voor. Dus iedereen heeft er vroeg of laat mee te maken, je hoeft het echt niet op te zoeken.

Al jaren geef ik aan professionals vecht- en zelfverdedigingstrainingen. Zowel in sportscholen - Almere, Utrecht, en Amsterdam - als in instituten en bedrijven waar personen uit hoofde van hun beroep met geweld te maken kunnen krijgen. Denk aan maatschappelijk werk, ambulancepersoneel en anderen die bij hulpdiensten werkzaam zijn, jeugd- en jongerenwerk, taxi- en buschauffeurs, sleutelhouders die alarmmeldingen moeten opvolgen, etc.

Jouw antwoord op deze ontwikkeling? Pepperspray, stroomstokken, alarmpistolen, messen? Ja leuk, maar het werkt niet: de spullen zitten ergens in je jaszak of handtas en voor je die gevonden hebt en klaargemaakt voor gebruik ben je al de sigaar. Bovendien: ze zijn ILLEGAAL. Zou je er al gebruik van kunnen maken dan zit je vervolgens ook nog in de justitionele problemen. 

Daarom maak ik mijn expertise toegankelijk voor iedereen. Op basis van ca. 3 uur durende workshops/seminars kan iedereen die zich wel eens onveilig voelt intekenen op een seminar KUBOTAN of PRACTICAL STREET- & HOMEDEFENSE.

Natuurlijk is het ook mogelijk regulier te trainen. Dat kan in Almere, Amsterdam en Utrecht. Het systeem aldaar is gebaseerd op Commando Krav Maga maar er zijn een aantal modificaties in het systeem doorgevoerd wat betreft wapengebruik en het grondgevecht. Ook voor de gevorderde vechtsportliefhebber zeer interessant.

Voor informatie betreffende de eerstvolgende seminar bel 06-53192418 / 036-5366346.

Koos Cuijpers

Instructeur Krav Maga Hybrid - Kubotan/Pocket Stick - Practical Street- & Homedefense - Combat Krav Maga RBS - WKFS Knife Fighting - Pangamot/Panantukan

 

 • Krav Maga Hybrid System Basic Instructor Course
  Krav Maga Hybrid System Basic Instructor Course

  DKMF Fight Concepts zoekt toekomstige instructeurs (M/V) die zich het Krav Maga Hydrid System eigen willen maken tot en met het niveau van instructor.* Heb jij fighting spirit?
  * Heb jij de wil om hard te trainen?
  * Ben jij van…

  € 675,00
 • ZELFVERDEDIGING WOMEN ONLY - Nieuwe cursussen
  ZELFVERDEDIGING WOMEN ONLY - Nieuwe cursussen

  Zelfverdediging alleen voor vrouwen: privé- én groepslessen.Alleen mogelijk voor vaste nieuwe groepen (min. 4 personen) die overdag les willen hebbenGedurende een reeks van 10 lessen van elk ruim 1 uur leer je jezelf effectief…

  € 85,00
 • -19%

  THE ART OF KNIFEFIGHTING
  THE ART OF KNIFEFIGHTING

  DKMF-Fightstuff biedt als enige W.K.F.S. KNIFEFIGHT trainingen aan in Flevoland.

  W.K.F.S. Knife Fighting is een nieuwe enerverende wapensport. Kenmerken van de training:

  HARD - REALISTISCH - AGRESSIEF - GECONTROLEERD -…

  € 185,00 € 150,00
 • Kubotan Instructeurs Opleiding
  Kubotan Instructeurs Opleiding

  Alleen mogelijk voor groepen die overdag lessen kunnen volgen.Voor ervaren vechtsporters, sportschool eigenaren maar ook voor hen die een gezonde en realistische kijk op zelfverdediging hebben en die dat graag willen overbrengen…

  € 495,00
 • HANDGUN SURVIVAL
  HANDGUN SURVIVAL

  U kunt een workshop boeken voor een bedrijf of gezelschap.Tijdens een workshop leert DKMF Figtht Concepts je hoe je je kansen tijdens een vuurwapen incident aanzienlijk kan vergroten.Informatie via Koos Cuijpers 06 - 53 192…

  € 55,00
© 2009 - 2019 DKMF FIGHT CONCEPTS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?