Welkom

Z   H   A   N   G   M   E   N  

ACUPUNCTUUR SOFTWARE WEBWINKEL

Zhangmen is het meest gebruikte Acupunctuur software pakket in NL/BE en ook wereldwijd. In de webwinkel van Zhangmen kunt u uw Professionele Acupunctuur en TCM Software snel en veilig online bestellen. Klik hier voor een overzicht van alle verschillende versies, zodat u de voor u geschikte keuze maakt.

Zhangmen is volledig Nederlandstalig en het meest gebruikte acupunctuur softwarepakket in Europa. Er is ook een Engelstalige versie beschikbaar. Het pakket bevat werkelijk alle gegevens die een TCM behandelaar nodig heeft en is met name bedoeld ter ondersteuning van gezondheidszorgprofessionals met westerse en oosterse kennis van geneeskunde. Het pakket bevat ook een uitgebreide kruiden en praktijk-administratiemodule.

Zhangmen ontving vele lovende recensies van acupunctuur beroepsverenigingen in Nederland, Belgie, Europa, de USA en wereldwijd. Het wordt gebruikt door duizenden professionals en toonaangevende acupunctuur opleidingen en universiteiten. Klik hier voor onafhankelijke vakliteratuur recensies

De Basic en Pro versie verschillen waarbij de Pro-versie naast de kruidenmodule ook een zgn. Datamodule heeft. Hiermee kunt u eigen gegevens aan de databases toevoegen zoals: indicaties, lokaties, kruiden, symptomen, syndromen etc. Wilt u alle details over acupunctuur en onze software, bezoek dan s.v.p. onze wereldwijd toonaangevende acupunctuur website www.zhangmen.nl.

Ook een eigen gratis shop?