Lisanne Bex: het gezicht achter Equiniq

Lisanne Bex is een gediplomeerd Instructeur Paardensport en Centered Riding® level 1 instructeur. Naast haar passie voor paarden, werkt Lisanne ook als docent in het onderwijs. Haar didactische en onderwijskundige vaardigheden gebruikt ze bij het overbrengen van haar kennis tijdens haar lessen en workshops. Lisanne heeft jarenlange ervaring met paarden en traint (probleem)paarden volgens het Natural Horsemanship. Haar doel is om ruiter en paard te begeleiden naar meer balans in het rijden en een harmonieuze band. Middels haar bedrijf Equiniq biedt Lisanne paardrijlessen, workshops en paardentrainingen aan. Met als specialisatie Centered Riding® en Natural Horsemanship.

  • Natural Horsemanship is een trainingswijze dat uitgaat van het natuurlijk gedrag van het paard. Een paard kan effectief worden getraind door het gebruik van de juiste lichaamshouding en kennis van de paardentaal. 
  • Centered Riding® is een Amerikaanse methode dat gebaseerd is op de houding en zit van de ruiter. Het leert de ruiter in balans te rijden, zodat het paard ook in balans is. Zo worden ruiter en paard één team. 
© 2015 - 2018 Equiniq | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?