Rijles

Lisanne Bex is een gediplomeerd Instructeur Paardensport en geeft les in dressuur en springen, waarbij ze Centered Riding® gebruikt om de zit van de ruiter te verbeteren. Met het certificaat Centered Riding® level I is zij één van de 4 instructeurs in Limburg die volgens deze Amerikaanse trainingsmethode kan lesgeven. Lisanne`s rijlessen hebben een didactische basis door haar onderwijs lesbevoegdheid en haar masterdiploma als gedragspecialist voor lerenden. Het is haar doel om de ruiter niet alleen te vertellen wat hij moet doen, maar ook hoe hij het moet doen en waarom hij het moet doen. Lisanne geeft les op een positieve manier en kijkt vooral naar de mogelijkheden van ruiter en paard. Uiteraard vindt zij het belangrijk dat een rijles veilig is, met een hoog paardenwelzijn.

Equiniq komt bij u op stal voor privé- of groepslessen. 
Lessen met een gehuurd paard of pony is mogelijk in Wijnandsrade. 
Lessen met uw paard in een gehuurde buiten- of binnenbak kan in Roosteren.

 • Privélessen
  Privélessen

  Privélessen zijn zeer geschikt voor de eerste lessen op een paard voor jeugd en volwassenen. Maar ook als verdere specialisatie voor wedstrijdruiters en ruiters die samen met hun paard willen groeien in hun rijden.

 • Groepslessen
  Groepslessen

  Groepslessen zijn gezellig, uitdagend, veilig, effectief én voor een lager tarief. Wanneer je met meerdere mensen met hetzelfde niveau een groepsles wilt volgen, dan kan dat.

 • €10/€50 korting

  10-Rittenkaarten
  10-Rittenkaarten

  Krijg €10 tot €50 korting bij het nemen van een 10-rittenkaart. Je krijgt toegang tot jouw persoonlijke online pagina waarop staat hoeveel lessen van je kaart zijn afgeschreven. Gemak, korting en duidelijkheid.

© 2015 - 2018 Equiniq | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?