7 mei - Ten Eysden - Geleen

Workshop Schriktraining 7 mei

Dienst 1 van 1
Maak uw keuze

Bij deze training leren jij en je paard hoe jullie om moeten gaan met onverwachte situaties. Het paard leert dat enge voorwerpen en geluiden helemaal niet zo eng zijn. Jij leert hoe je je paard bomproof maakt, zodat je veilig op wedstrijd kan of kan buiten rijden.

Deze workshop wordt georganiseerd op zondag 7 mei op Manege Ten Eysden. Adres: Ten Eysden 1 in Geleen. Aanvang: 11:00 tot uiterlijk 16:00. De eindtijd van 16:00 is uitgaande van 3 praktijk groepen. Je kan met je eigen paard deelnemen (€40) of als toeschouwer (€20) de gehele workshop bijwonen. Als je al eens een schriktraining hebt bijgewoond van Equiniq, kan je ons mailen voor een kortingscode, zodat je voor €25 mee kan doen aan alleen het praktijkgedeelte.

We starten met de theorie, daarna volgt een demonstratie van Lisanne Bex. Deelnemers passen in 1 uur per groepje het geleerde zelf toe naast en/of op het paard. Zij krijgen feedback en toeschouwers krijgen uitleg over wat ze waarnemen. Toeschouwers mogen assisteren bij de obstakels, als zij dat willen. We ronden af met een hapje en drankje en spreken dan de middag na. Iedereen krijgt naslagwerk mee voor thuis. 

Levels voor de deelnemers
Ieder paard is anders, daarom passen we de hevigheid van de 'enge' voorwerpen en obstakels aan aan iedere groep deelnemers. We hebben de volgende levels:

  • Watje: jouw paard schrikt echt van alles en moet eerst wennen aan enge voorwerpen bij en tegen zijn lichaam, voordat hij een heel parcours aandurft.
  • Zenuwpees: jouw paard is altijd allert en snel gepannen. Hij ziet overal spoken en gaat het schriktrainingparcours een hele uitdaging vinden.
  • Stoere tijdbom: jouw paard lijkt de hele wereld aan te kunnen samen met jou, maar kan wel eens in één keer gigantisch schrikken. Jouw paard moet uitgedaagd worden. 

Materialen voor de deelnemers
Deelnemers moeten zelf een cap, paardrijhandschoenen en een leadrope meenemen.
Het is mogelijk om voor de training een leadrope en/of een touwhalster te huren.
Het is mogelijk om een actioncamera te huren die je kunt plaatsen op jouw cap of
op het halster. Na de training krijg je de beelden digitaal gestuurd. 

Inschrijven deelnemers en toeschouwers
Inschrijven kan tot 2 dagen van te voren, dus tot en met 5 mei. 
Daarna kan inschrijven alleen nog in overleg met Equiniq: vol=vol 

  • U bent pas definitief ingeschreven wanneer het bestelproces is afgerond.
  • U krijgt na de afronding per mail een betaalbevestiging, dit is uw inschrijving.

Algemene voorwaarden
Deelname is op eigen risico!

  • Iedere deelnemer moet zijn paard kunnen stoppen en achteruit zetten met alleen zijn lichaamstaal! Het paard heeft respect voor de ruimte van zijn leider. Als een combinatie dit niet kan, dan moeten ze eerst een workshop of privéles Paardentaal volgen bij Equiniq. Als tijdens de workshop Schriktraining blijkt dat de basis er niet is en er een onveilige situatie optreed, zal de deelnemer worden uitgesloten van verdere deelname zonder teruggave van het deelnemers geld. 
  • Wanneer u zich op tijd afmeldt, krijgt u 100% van het bedrag direct teruggestort.
  • Wanneer u zich 48 uur van te voren afmeldt, krijgt u het bedrag direct terug in de vorm van een tegoedbon voor de diensten van Equiniq. 
© 2015 - 2018 Equiniq | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?