De Care-Bags

 

Uw toilet aan Boord;

Onderscheid in eenvoud Vanaf 1 januari 2009 is het lozingsverbod op het binnenwater van kracht. Hierdoor is het verboden om toiletwater te lozen op het binnenwater en de Waddenzee. Easy go droogtoilet heeft de oplossing.

Uw toilet op de Camping;

Wilt u onderweg of op de camping het gemak van een eigen toilet, zonder  gebruik te hoeven maken van water, chemicaliën en stroom? Met het Care-Bag droogtoilet systeem kan dit op hygiënische wijze. Ook in combinatie met een bestaand chemisch toilet nooit meer last van een overvolle afval tank.  

Uw toilet tijdens een evenement zoals de Roparun;

Tijdens een evenement zoals de roparun is gebleken dat de Care-Bag een bijzondere uitkomst kan bieden. Vele Roparun teams gebruiken ons droogtoilet systeem al enkele jaren tijdens deze grote wedstrijd.

Het Care-Bag droogtoilet systeem is:

DOELTREFFEND: Zonder dure aanpassingen aan uw bestaande toilet een zorgeloze stoelgang met de Care-Bag sanitaire opvangzak.

HYGIËNISCH: De Care-Bag is voorzien van een absorberende GelMax inleg die 500 ml vloeistof omzet in een geurloze, vaste substantie. 

PRAKTISCH: De Care-Bag gaat na gebruik bij het huishoudelijk afval. De Care-Bag maakt spoelwater overbodig en is daardoor ook te gebruiken in combinatie met een toiletemmer.

MILEU: de Care-Bag is Bio degradable dat wil zeggen dat het plastic als het oud wordt gaat verteren en zo het mileu niet kan schaden.

Gastenboek

  • 15-02-2018 - Voor mij is het een uitkomst als ik in de...  lees meer
  • 30-05-2016 - Na het lezen van de uitgebreide handleiding, was het gebruik...  lees meer
Plaats een bericht

Aanbieding

Marboei aanleghulp of MoorFast € 59,95 € 53,95

Easy Go Droogtoilet

Venus 3 

8448 CE Heernveen

© 2012 - 2018 Easy Go droogtoilet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?