Vorige Artikel 1 van 1 Volgende

Wave by Mline

€ 359,00 (inclusief 21% btw)
Aantal

Color your day

Daarom hebben wij, in samenwerking met consumenten, Wave ontwikkeld, een matras dat zich helemaal aanpast aan de golven van jouw lichaam. Zo zitten jij en Wave altijd op dezelfde golflengte en ben je verzekerd van de best mogelijke nachtrust.

Tijk: Wave heeft een volledig afritsbare tijk, waarvan je de bovenkant kunt wassen op 60 graden. Zo houd je jouw bed heerlijk schoon!

Zacht Aircomfort®: Draai deze toplaag naar boven als je houdt van een zacht matras, waar je wel voldoende steun aan hebt.

Stevig opencellig traagschuim: Dit bijzondere materiaal zorgt voor een goede drukverdeling en keert snel terug in zijn oude vorm. Dus of je nu een ranke vrouw of een beest van een vent bent: op de Wave lig je altijd goed.

Koudschuim: De basis van Wave bestaat uit stevig koudschuim met 7 comfortzones. Houd je van een stevig matras? Zorg dan dat de diepe inkeping onder ligt.

Onderkant: Om de boel goed op zijn plaats te houden, heeft de onderkant een antisliplaag. Deze laag heeft ook handvatten, zodat zodat je het matras makkelijk kunt verplaatsen.