Ticketswish

 

eticketservice

                                                                                       

 KLIK HIER voor etickets 

Ticketswish bestaat uit 2 websites nl: de website waar u nu op bent, waar u alleen tickets kunt bestellen die per aangetekende post verzonden worden of tickets die afgehaald kunnen worden en de eticketservice. Door op de afbeelding te klikken gaat u direct naar de eticketservice. Hier vindt u e tickets die direct leverbaar zijn.

Wie zijn wij:

Ticketswish heeft direct contact heeft met een ticketbureau van Disneyland Parijs. Door onze grote afname kunt u profiteren van de hoge kortingen, die wij u kunnen aanbieden op zowel tickets als jaarkaarten. Wij verkopen de tickets zowel aan particulieren als aan bedrijven en doen dit ruim 6 jaar. De tickets zijn origineel vanuit Frankrijk. Wij hebben een overeenkomst met het ticketbureau en geven 100% garantie op de echtheid van al onze aangeboden tickets. U hoeft niet eerst langs de kassa, maar u kunt direct de toegangpoort door.

Door onze duidelijke algemene voorwaarden, het veilig betalen via Paypal, creditcard* en Ideal, hoeft u zeker niet de vrees te hebben dat de tickets niet echt zijn.

Verzendingen van tickets gebeurt aangetekend met verzekerde waarde. U dient bij ontvangst te tekenen. 

Als u nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u ons altijd mailen of bellen 0630588530 ( van maandag t/m zondag van 09.00 t/m 21.00). U kunt ons ook altijd bellen voor tips die u wenst over Disneyland Parijs. Dus schroom u niet!

* betaling via Paypal, Creditcard, Bankcontant en KCB worden betaalkosten in rekening gebracht.

Disneyland Paris hotelboeking als jaarkaarthouder 0900 34763965 (dit gesprek kost € 1,00 per gesprek en de gebruikelijke belkosten)

 

Ook een eigen gratis shop?