I.v.m. zwangerschapsverlof en het begin van ons leven als gezin is het tot 21 juni mogelijk om producten te bestellen. Vanaf eind oktober zullen wij weer tot je beschikking staan. Heb je tussendoor vragen dan mag je die altijd sturen. Er zullen via facebook wel berichten gepost worden, maar die staan van te voren al ingepland en hierop zal dan ook later gereageerd worden dan je gewend bent.

Zogoflex is stevig hondenspeelgoed in frisse kleuren, zelfs voor honden met sterke kaken. ZogoFlex® is in Amerika bekend door haar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het materiaal is exclusief samengesteld door West Paw Design en wordt gemaakt in de Verenigde Staten. Elk speeltje bevat 20% post-industrieel gerecycled plastic in samenstelling met post-consument gerecycled plastic.

Dankzij deze samenstelling is de Zogoflex® duurzaam, uiterst flexibel, stug, niet giftig en recyclebaar! Zogoflex® wordt geadviseerd voor sterke kauwers, trekkers en enthousiastelingen. Er worden géén weekmakers gebruikt of andere chemische verfstoffen. De artikelen van Zogoflex zijn absoluut veilig voor uw hond. Daarnaast blijven alle Zogoflex speeltjes drijven, zijn ze te reinigen in de afwas(machine) en stuiteren ze alle kanten op.

Let op: geen enkel hondenspeelgoed is onverwoestbaar, kies altijd het speeltje uit wat het beste past bij uw hond en haal kapotte speeltjes weg.

 

© 2015 - 2020 Dierenlantijntjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?