I.v.m. zwangerschapsverlof en het begin van ons leven als gezin is het tot 21 juni mogelijk om producten te bestellen. Vanaf eind oktober zullen wij weer tot je beschikking staan. Heb je tussendoor vragen dan mag je die altijd sturen. Er zullen via facebook wel berichten gepost worden, maar die staan van te voren al ingepland en hierop zal dan ook later gereageerd worden dan je gewend bent.

Wist u dat honden ook graag hun hersenen gebruiken. Het Trixie hondenspeelgoed onderdeel Dog Activity is hier speciaal voor gemaakt. Dit hondenspeelgoed laat uw huisdier werken/denken voor zijn brokjes of snoepjes. De brokjes worden onder de klepjes en schuifjes verstopt en door allerlei manieren kunnen ze deze brokjes vinden, schuiven, duwen, trekken, enz. Er is onder elk onderdeel een beloning te vinden.

De Dog Activity van Trixie is ideaal hondenspeelgoed om uw huisdier op een andere manier te laten eten, uitdaging te bieden tijdens een herstelperiode of als spelletje tussendoor op een regenachtige dag.

Puzzelen met de Dog Activity spellen is een geestelijke uitdaging, maak daarom het spel nooit te lang (max. 5 à 10 min.), het kost meer energie dan je denkt. Zorg ervoor dat er een bak water klaar staat voor als ze klaar zijn met het snuffelen.

Veel snuffel- en puzzelplezier samen!


Heb je vragen?

Twijfel niet, geen enkele vraag is vreemd.
Elke werkdag ben ik tussen 10.00 en 17.00 bereikbaar

M: dierenlantijntjes@gmail.com

© 2015 - 2020 Dierenlantijntjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?