I.v.m. zwangerschapsverlof en het begin van ons leven als gezin is het tot 21 juni mogelijk om producten te bestellen. Vanaf eind oktober zullen wij weer tot je beschikking staan. Heb je tussendoor vragen dan mag je die altijd sturen. Er zullen via facebook wel berichten gepost worden, maar die staan van te voren al ingepland en hierop zal dan ook later gereageerd worden dan je gewend bent.

Handgemaakte snuffelmatten en -kleden geven je huisdier geestelijke uitdaging

Wat heeft u nodig voor deze uitdaging:

  • snuffelmat of snuffelkleed
  • een lekkernij in kleine stukjes of zijn dagelijkse eten
  • geduld
  • een bak water

Belangrijk om te weten:

Zorg ervoor dat het spel en de hond altijd op een anti-slip ondergrond staan. Voor een goede focus op het puzzelen is het belangrijk dat je hond stabiel staat. Door een anti slipmat te gebruiken glijdt je hond niet weg en kan hij zich optimaal concentreren op de puzzel.
De puzzel zal ook beter op zijn plek blijven op een niet slippende ondergrond en mede hierdoor vieren jullie een feestje tijdens het hersenwerken. Bouw altijd langzaam op en ga samen stap voor stap aan de slag. Het moet immers een feestje worden. Is het hersenwerkje te moeilijk voor uw dier (gaat hij erg hijgen, bijten, graven, enz. in de puzzel) help hem dan en wijs de brokjes die verstopt zijn aan.

Puzzelen met de handgemaakte snuffelmat of het -kleed kost veel energie, puzzel daarom nooit te lang (max. 5 à 10 min.), het kost meer energie dan je denkt en zorg dat er een bak water na afloop voor hem klaar staat.

Veel snuffelplezier samen!


Heb je vragen?

Twijfel niet, geen enkele vraag is vreemd.
Elke werkdag ben ik tussen 10.00 en 17.00 bereikbaar

M: info@dierenlantijntjes.nl

© 2015 - 2020 Dierenlantijntjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?