I.v.m. zwangerschapsverlof en het begin van ons leven als gezin is het tot 21 juni mogelijk om producten te bestellen. Vanaf eind oktober zullen wij weer tot je beschikking staan. Heb je tussendoor vragen dan mag je die altijd sturen. Er zullen via facebook wel berichten gepost worden, maar die staan van te voren al ingepland en hierop zal dan ook later gereageerd worden dan je gewend bent.

Het handgemaakte hondenspeelgoed is ideaal om in te zetten tijdens trainingen of gewoon als je aan het wandelen bent. Het speelgoed is stevig en ook nog eens goed te gebruik om mee te apporteren in de bossen, op het strand of zelfs in het water, het materiaal blijft namelijk drijven en neemt weinig vuil op.

Al het speelgoed kan in de wasmachine op 30 graden Celcius gewassen worden. Droog ze alleen niet in de droger maar gewoon aan de waslijn, dan hebben jullie samen veel langer plezier van het hondenspeelgoed.

Het wordt aangeraden om samen met je hond  te spelen. Indien je je hond alleen laat met de speeltjes, is het mogelijk dat het speelgoed gesloopt wordt en/of opgegeten.

Het hondenspeelgoed kan naar eigen keuze samengesteld worden. Door een andere kleurencombinatie te gebruiken is jouw artikel echt uniek en kan er anders uitzien dan het voorbeeld zoals dit op de website staat. 
Ook kan natuurlijk de dikte of de afmeting van het handgemaakte hondenspeelgoed aangepast worden indien je een Dwerg Keeshond of juist een Sint Bernard hebt.

 


Heb je vragen?

Twijfel niet, geen enkele vraag is vreemd.
Elke werkdag ben ik tussen 10.00 en 17.00 bereikbaar

M: info@dierenlantijntjes.nl

 

 

© 2015 - 2020 Dierenlantijntjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?