I.v.m. zwangerschapsverlof en het begin van ons leven als gezin is het tot 21 juni mogelijk om producten te bestellen. Vanaf eind oktober zullen wij weer tot je beschikking staan. Heb je tussendoor vragen dan mag je die altijd sturen. Er zullen via facebook wel berichten gepost worden, maar die staan van te voren al ingepland en hierop zal dan ook later gereageerd worden dan je gewend bent.

De handgemaakte hondenlijnen van Dierenlantijntjes worden gemaakt van een stevig touw dat weinig, tot geen vocht opneemt. Ideaal want, ze blijven drijven en zijn licht in gewicht.

Dankzij de kwaliteit van het touw kunt je de lijn dagelijks gebruiken en uren mee door de bossen wandelen. Mocht de lijn na een van de vele wandeling toch toe zijn aan een wasbeurt. Geen enkel probleem, op 30 graden kun je de handgemaakte hondenlijn wassen.

Het is wel verstandig om de handgemaakte hondenlijn in een kussensloop te stoppen, dit voor het behoud van de musketon, maar ook voor het behoud van je wasmachine. Na de wasbeurt is uw hondenlijn weer als nieuw en kan er weer vele wandeluren mee.


Heb je vragen over bijvoorbeeld de kleuren of afmetingen van de hondenriem?

Twijfel niet, geen enkele vraag is vreemd.
Elke werkdag ben ik tussen 10.00 en 17.00 bereikbaar

M: info@dierenlantijntjes.nl

© 2015 - 2020 Dierenlantijntjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?