I.v.m. zwangerschapsverlof en het begin van ons leven als gezin is het tot 21 juni mogelijk om producten te bestellen. Vanaf eind oktober zullen wij weer tot je beschikking staan. Heb je tussendoor vragen dan mag je die altijd sturen. Er zullen via facebook wel berichten gepost worden, maar die staan van te voren al ingepland en hierop zal dan ook later gereageerd worden dan je gewend bent.

De handgemaakte snuffelmat of het snuffelkleed geeft je huisdier geestelijke uitdaging.

Werken met hun neus vinden honden, katten, konijnen, cavia's of welk huisdier eigenlijk ook heerlijk. Er zijn allerlei soorten snuffelspellen op de markt gebracht om je huisdier op de een of andere manier meer uit te dagen dan de standaard wandelingen of spelletjes. De snuffelmat en het snuffelkleed zijn daar een tweetal voorbeelden van. Met de snuffelmat en het snuffelkleed gaat het erom dat je huisdier al snuffelend/puzzelend de verstopte brokjes vindt. De brokjes worden tussen en onder de fleecestroken en figuren verstopt, hij moet zijn neus gebruiken om de brokjes te lokaliseren en dit kost extra energie, waardoor hij dus lekker tevreden raakt in zijn kop.

De snuffelmat en het snuffelkleed zijn ideale puzzels om je huisdier op een andere manier te laten eten, uitdaging te bieden tijdens een herstelperiode of als spelletje tussendoor op een regenachtige dag.

Puzzelen met dit handgemaakte hondenspeelgoed is een geestelijke uitdaging, maak daarom het spel nooit te lang (max. 5 à 10 min.), het kost meer energie dan je denkt. Daarbij is het belangrijk dat je deze spellen samen doet met je huisdier en dat je het hem stap voor stap aanleert.

Zorg er voor dat ervoor dat er een bak water klaar staat als ze klaar zijn met het snuffelen.

Veel snuffel- en puzzelplezier samen!

 


Heb je vragen over de snuffelmat of het snuffelkleed?

Twijfel niet, geen enkele vraag is vreemd.info@dierenlantijntjes.nl
Elke werkdag ben ik tussen 10.00 en 17.00 bereikbaar

M: info@dierenlantijntjes.nl

 

© 2015 - 2020 Dierenlantijntjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?