De Vierde Wijze

Er staat een nieuwe ster aan de hemel. Dat is de ontdekking van de oosterse sterrenkundige Artaban. Uit oude boeken leert hij wat dit betekent: er is een koning geboren!

Artaban wil op zoek naar die koning, samen met z'n vrienden Caspar, Melchior en Balthasar. Maar Artaban vertrekt te laat. Z'n vrienden zijn hem voor. Toch gaat hij op reis. Alleen. Op zoek naar de koning. Het wordt een jarenlange zoektocht. Zal hij zijn koning ooit ontmoeten?

Het verhaal van de drie wijzen uit het oosten is wereldwijd bekend. Maar het verhaal van de vierde wijze is veel minder bekend. En dat is niet terecht. Want juist zijn verhaal brengt ons dichter bij het geheim van Kerst.

Kom naar onze voorstelling "De Vierde Wijze". Daarin vertelt Theo Tomassen dit spannende en ontroerende verhaal. Martine Lage zal het met enkele prachtige luisterliedjes mee vertellen en ook Job Noordmans levert zijn muzikale bijdrage. 

Zie ook ons promofilmpje: http://www.youtube.com/watch?v=K6jNDjcUuj0

Reacties van bezoekers die de voorstelling in 2014 en 2015 bezochten:

"Ik heb een topavond gehad. Het was een heerlijke voorbereiding op Kerst."

"Inspirerend..... mooi kerstcadeau!"

"Ontroerend en een appèl op m'n hart."

"Prachtige voorstelling in tekst, muziek, geluid en licht. Indrukwekkend en bemoedigend."

"Intiem! Leuke locatie."

"Indrukwekkend! Regelmatig ontroerd en aan het denken gezet."

"Mooi verhaal mogen horen hoe een Ster je in beweging kan zetten."

"Wat een prachtige vertolking van het verhaal 'De vierde wijze' door Theo en zijn team. Ik heb genoten! Het eten vooraf, de locatie (Veluvia) en de intieme sfeer van het minitheater voor zo'n 40 personen. Helemaal kloppend! Het verhaal ook trouwens!"

"Een prachtige voorstelling gezien: de vierde wijze. Wat een geweldige verhalenverteller is Theo Tomassen. Ik hing aan zijn lippen. De boodschap van deze vierde wijze was helder en herkenbaar."

"Genoten van een prachtige voorstelling #devierdewijze. Geeft toeleven naar Kerst meer betekenis."

 

© 2013 - 2018 DICHTerbij | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?