Welkom

Onder de naam "DICHTerbij" brengt Theo Tomassen verhalen voor het voetlicht die te maken hebben met leven en geloof. Hij doet dat in een muzikale theatersetting met medewerking van verschillende muzikanten.

Theo Tomassen (49) is in het dagelijks leven leraar op een basisschool in Harderwijk. In zijn vrije tijd is hij graag bezig met het ontwikkelen van een verhaal tot een voorstelling in theatersfeer. Het verhaal moet dan raakvlakken hebben met het christelijk geloof, zodat de mensen die de voorstelling zien op dat gebied aan het denken worden gezet. Zo kan de voorstelling misschien een schakeltje zijn die richting geeft in een zoektocht door leven en geloof.

In 2011 ontstond de voorstelling "DICHTerbij" gebaseerd op de zoektocht die beschreven wordt in het boekje "De doler" van Remmelt Mastebroek. Naast het verhaal spelen muziek en luisterliedjes een belangrijke rol in het programma. Enkele keren werd het met succes opgevoerd in de theaters van Harderwijk, Ermelo en Ede.

In december 2014 heeft Theo een nieuw programma op de planken gebracht. Samen met zangeres/pianist Martine Lage en muzikant Job Noordmans heeft hij 5 keer de voorstelling "De Vierde Wijze" gespeeld. Ook in december 2015 is dit programma weer 6 keer opgevoerd. 

 

 

 

 

 

© 2013 - 2018 DICHTerbij | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?