Verpakking

Losse thee is het allerlekkerst en ik wil graag van mijn goede voornemen om minder plastic te gebruiken, wil ik mijn klanten deze mogelijkheid ook geven. 

Cadeau verpakking - is een plastic zakje met een vrolijk kartonnetje erachter. 
Papieren zakje met plastic venster - De thee blijft hierin lang goed. Je kunt de losse thee door het venster zien en is daarom ook een leuk om als cadeautje te geven.
Stazakje - is een 3 laags zakje waarin de thee goed bewaard blijft. Met de sealclip kan het steeds open en dicht gedaan worden. (Alleen geschikt voor kleine hoeveelheden thee van normale grote voor 10 tot 25 gram thee)
Zakje van 100% papier met clip - is een 100% papieren zakje zonder plastic binnenlaagje. Hierdoor blijft de thee minder lang goed en moet deze thuis in een blik gedaan worden. 
Zakje van 100% papier cadeauverpakking is met clip  en mét leuk papiertje - Dit is een 100% papieren zakje zonder plastic binnenlaagje. Hierdoor blijft de thee minder lang goed en moet deze thuis in een blik gedaan worden. 
Zakje van 100% papier zonder clip - is een 100% papieren zakje en wordt door de sticker dichtgeplakt. Dit blijft redelijk goed zitten, maar is dus niet geschikt om lang te laten staan.
Ophalen met eigen blikje - woon je in de buurt? Bestel je losse thee en maak een afspraak. We pakken de grote blikken en de weegschaal erbij en doen het meteen in je eigen blikje van thuis. Je kunt natuurlijk ook een blikje bestellen bij je bestelling. Je kunt dan in het bestelproces aangegeven dat de thee in het blikje kan. Vergeet dan niet je het blikje in je winkelmandje te doen.

 

 

 

© 2018 - 2020 detheejuf.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?