Workshops

Thee workshop €35,- 

Heb jij zin om samen met je vriendinnen jouw eigen thee samen stellen? Dan kan dit in een 2 uur durende workshop! Je leert over de verschillende soorten theeën en ondertussen staat er iets lekkers op tafel! Na de uitleg ga jij zelf aan de slag om een thee samen te stellen die jij lekker vindt. 

Houd jij van servies met bloemetjes, veel kleur of juist subtiel wit? Een gedekte tafel maakt de sfeer! Er is van alles mogelijk. Graag stel ik samen met jou de perfecte middag samen. Bij de theeworkshop zie je een paar impressie foto's en neem gerust contact met mij op om jouw wensen te bespreken.

De workshop kan op locatie in Capelle XL, Schinkelsebaan 6, 2908 LE Capelle aan den IJssel op de 2e etage van het welzijnshuis.


IJsthee workshop at home €20,-

In de zomer is het heerlijk om ijsthee te maken. Maar hoe doe je dat? En wat zijn de verschillen? In dit pakket zit alles wat je nodig hebt om 2 verschillende theeën op 3 manieren te zetten. Coldbrew, hotbrew en shokbrew. Jij kunt ervaren wat de verschillende soorten zetmethoden doen met de smaak en kleur van de thee. Welke thee en zetmethode wordt jouw favoriet?


Cadeabon voor de theeworkshop €35,-

Je kunt deze workshop ook cadeau doen. Je kunt meteen een leuke boodschap achterlaten en dan maak ik er een leuk pakketje van.

De bon is geldig voor 1 persoon
Vanaf 4 personen is de workshop te boeken
De workshop is op locatie
De bon is 2 jaar geldig
Er staat een code op de bon die je doorgeeft bij de boeking van je workshop 


Review

'M’n complimenten voor je theeworkshop afgelopen zaterdag bij Martine! We hebben er nog van nagenoten, mét een kopje thee natuurlijk. Het was leuk, gezellig en leerzaam. En de thee die ik van je heb meegekregen is ook heerlijk, is bijzonder, want ja, zó nog nooit eerder geproefd. Ik heb er bewondering voor zoals je je bedrijf hebt opgezet, Eveliene, een knappe website heb je ook! Mooi de foto’s ook! De theebussen, de blikjes en schaaltjes, ze zijn het echt.' - Liesbeth


 

 

© 2018 - 2020 detheejuf.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?