Home

Ben jij opzoek naar een gezellige middag waarbij jij zelf jouw eigen thee samenstelt? Of wil jij een perfecte thee voor het mooiste moment? Hier kun jij een thee workshop krijgen om jouw eigen favoriete thee samen te stellen en in de shop staan verschillende melanges! Daarnaast kun je voor elke gelegenheid zelf je thee samen stellen, voor een bruiloft of geboorte. Laat mij het weten en dan kan ik je advies geven. Een goed kopje thee is zo gezet met goede tips!


Verpakking

Losse thee is het allerlekkerst en ik wil graag van mijn goede voornemen om minder plastic te gebruiken, wil ik mijn klanten deze mogelijkheid ook geven. Daarom ga ik stoppen met het verpakken van thee in plastic met karton erachter. 

Cadeau verpakking - is een plastic of 100 % papieren zakje met een vrolijk kartonnetje.  
Zakje van 100% papier MET clip - is een 100% papieren zakje zonder karton.
Zakje van 100% papier ZONDER clip - is een 100% papieren zakje en wordt door de sticker dichtgeplakt. Dit blijft redelijk goed zitten, maar is dus niet geschikt om lang te laten staan.
Ophalen met eigen blikje - woon je in de buurt? Bestel je losse thee en maak een afspraak. We pakken de grote blikken en de weegschaal erbij en doen het meteen in je eigen blikje van thuis. Je kunt natuurlijk ook een blikje bestellen bij je bestelling. Je kunt dan in het bestelproces aangegeven dat de thee in het blikje kan. Vergeet dan niet je het blikje in je winkelmandje te doen.

 

 

 

 

 

© 2018 - 2020 detheejuf.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Ook een eigen gratis shop?