Navigatie

Scharrelboet webwinkel

Feestwinkel de Scharrelboet en bloemenvandebuurman
Molenvaart 17a, 1761 AA Anna Paulowna

feestversieringen, feestkleding verhuur en verkoop, schmink, pruiken,verhuur discoverlichting, bloemen, planten, woonstyling en cadeauartikelen.

Feestwinkel de Scharrelboet uit Anna Paulowna. Feestkleding verhuur en verkoop. Welk thema je ook zoekt, de Scharrelboet kan het leveren. Voor goedkope feestkleding om te huren of te kopen moet je bij de Scharrelboet zijn. Feestkleding kompleet kostuum huren vanaf €15,00 euro (excl 10 euro borg). Heb jij leuke feestkleding uitgekozen, maak  het compleet met alle accessoires die er te vinden zijn. Wij hebben pruiken, maskers, snorren,baarden,boa’s,schoenen,tassen, sjaaltjes, handschoenen, sieraden, gekleurde lenzen, schmink en nog veel meer. Bloemenvandebuurman levert bloemen, planten, woonstylingsartikelen. 

Op zoek naar originele en leuke feestdecoratie en versieringen? De Scharrelboet heeft een uitgebreid assortiment feestversieringen. Kijk hier online in de winkel of kom langs aan de Molenvaart 17a te Anna Paulowna.

 Bezoek de uitgebreide Scharrelboet site

 De site waar u nu op bent is de online webwinkel van de Scharrelboet, buiten de feest en kadoartikelen biedt de Scharrelboet   ook allerlei diensten aan. De Scharrelboet heeft ook nog zijn eigen website. Op deze website kunt u inspiratie opdoen, en   veel meer informatie vinden over alle diensten die wij aanbieden.

Bezoek descharrelboet.nl 

 

 Bezoek de uitgebreide bloemenvandebuurman site

 De site waar u nu op bent is de webwinkel van feestwinkel de Scharrelboet en Bloemenvandebuurman.   Bloemenvandebuurman heeft ook nog zijn eigen website. Op deze website vindt u veel meer informatie over deze bijzondere   buurman en alle diensten die hij aanbiedt. 

 Bezoek bloemenvandebuurman.nl

 

 

Gezelligheidsavonden

Behalve all in themafeesten, komt de Scharrelboet binnenkort ook met gezelligheidsavonden. Een gezellige avond volop lol en entertainment. Entertainmentavonden die er aan komen zijn

De knipoog bingo
De babyshower show
Het menselijke keezen spel
De Schijt en begeleidt show.

We zitten vol met  creatieve ideeen waar wij jullie een gezellige avond mee willen bezorgen. Gezellig met vrienden, familie of collega's.  Wij hebben een groep enthousiastelingen om ons heen verzameld die ons gaan helpen met de uitvoering van al deze feesten. Binnenkort meer informatie over de entertainment en themafeest avonden. Ben je toneelspeler of entertainer en wil je meedoen aan deze avonden en feesten, stuur een mail naar info@descharrelboet.nl

 

Feestkleding huren vanaf € 5,00 ( excl borg)

Wij hebben onze prijzen van de kledingverhuur verlaagt. Vanaf nu kost het huren van feestkleding geen 20 euro meer maar 15 euro.  De prijzen van Sint, piet, kerstman, paashaas blijven hetzelfde. Hieronder ziet u een overzicht van de nieuwe huurprijzen

  • Volledig kostuum € 15,00 euro
  • Dierenkostuum € 25,00 euro
  • Blouse € 7,50 euro
  • Broek € 7,50 euro
  • Vest € 5,00 eur0

Kijk voor meer informatie over de verhuur van feestkleding op descharrelboet.nl

Verkoop van ballonpilaren en bogen

Ballonnen geven altijd een feestelijk tintje aan een feest. Het is weer mogelijk vanaf september via de Scharrelboet een ballonnenboog of ballonnenpilaar te bestellen. Deze boog of pilaar wordt in eigen beheer gemaakt en bezorgd. Deze dienst wordt mogelijk vanaf september. In het nieuwe pand hebben wij genoeg ruimte om deze bogen en ballonpilaren zelf te maken. 

Ballonnenboog deurmodel kost € 70,00
Ballonnenboog grootmodel kost € 90,00

Prijs is exclusief bezorgkosten. Bezorgkosten zijn € 0,30 cent per km.

Ballonpilaar zonder Topballon kost € 32,50
Ballonpilaar met Topballon kost € 37,50

Let op dit gaat om een standaard ballonnenboog of pilaar, wilt u een bijzondere ballonnenboog of pilaar hebben is dit mogelijk. Neem contact met ons op en geef uw wensen aan, wij zullen dan voor u een prijsopgaaf op maat maken.U kunt bellen met ons 0223-769028 of mailen naar info@descharrelboet.nl

Maak je feest kompleet via de Scharrelboet

Ga je een feest geven? Wil je een bijzonder, persoonlijk en uniek feest geven? Een feest waar nog lang over wordt nagepraat? Kom eens langs bij ons in de winkel. Wij hebben een uitgebreid assortiment feestversieringen en feestartikelen. Zowel op thema als kleur. Wij verhuren ook discoverlichting. Wij hebben enkele discolampen die je al voor een tientje per stuk per dag kunt huren. Verder hebben wij een aantal statieven met Ledpar lampen voor kleine en grote ruimtes. Deze kun je al huren vanaf € 35 euro voor een statief met 4 ledlampen. Natuurlijk komt er wel borg bij voor het meenemen van deze lampen. Verder hebben wij 2 tenten in de verhuur  1 van 4x4 en 1 van 3x3. Binnenkort gaan we het huursegment verder uitbreiden met geluidsetjes, karaoke, statafels, buffettafels enz.  Wij denken graag met je mee over de aankleding van je feest. Tevens hebben wij een partybloemist die voor feesten en partijen ook prachtig bloemwerk kan leveren. Bezoek onze website descharrelboet.nl voor meer informatie over onze diensten en producten.
Voor meer informatie over de discoverlichting klik hier

Pinata laten maken via de Scharrelboet

Het is mogelijk om een pinata te laten maken via de Scharrelboet. Hoe gaat dit in zijn werk. Stuur een mailtje naar info@descharrelboet.nl  In dit mailtje geeft u aan wat voor soort Pinata u zou willen. Liefst met foto erbij hoe de pinata er uit moet komen te zien en hoe groot de pinata moet worden. Aan de hand van uw gegevens maken wij een prijsopgave in overleg met de pinatamaakster.

Al onze pinata's worden handgemaakt en kosten qua werktijd 1 a 2 weken, dit ter info. Indien u akkoord gaat met de prijsopgave ontvangt u van ons een factuur. Zodra de factuur betaalt is gaat de pinatamaakster voor u aan de gang.  Prijzen voor een pinata laten maken beginnen rond de dertig euro.

Klik hier voor meer informatie over Pinata's laten maken

T-shirts laten bedrukken via de Scharrelboet

Het is mogelijk om via de Scharrelboet t-shirts te laten bedrukken. Bedenk je eigen grappig leuke t-shirt. Ga je met de vriendengroep avondje stappen en wil je opvallen als groep? Vrijgezellen avondje, Laat een leuke herinnering maken in de vorm van een T-shirt met tekst. Altijd leuk om later nog eens aan te doen en terug te denken aan die geweldige vrijgezellenavond. In onze webwinkel hebben wij ook een aantal t-shirts zitten met leuke teksten. Deze kunt u via de webwinkel bestellen. Hou rekening met een levertijd van 3 werkdagen.

T-shirts laten bedrukken via de Scharrelboet, klik hier

Schminkworkshops volgen via de Scharrelboet

De Scharrelboet heeft ook een schminkster waar u terecht bij kunt voor een schminkopdracht of om een workshop van haar te volgen. Onze schminkster is Makeup artist, visagie, haarstylist,  Allround op het terrein van schminken, Bellypaint, Bodypaint, bruidsvisagie en partyvisagie. Het is mogelijk om bij haar schminkworkshops te volgen, dit kan zowel op locatie als in de Scharrelboet. Wilt u meer weten over het schminken, kom langs in de winkel of bel naar 0223-769028

Laat je schitterend opmaken voor jouw party van het jaar......

Bloemenvandebuurman.nl

In de Scharrelboet Anna Paulowna komt ook een bloem en woonstylist.,Ga je trouwen en ben je op zoek naar bijzonder bloemwerk, Edwin Ophof maakt de prachtigste bloemwerken.  Ga je trouwen ?? Een trouwfeest begint bij de Scharrelboet, wij kunnen alles voor je leveren. Feestaankleding, bloemwerk, discoverlichting tenten, statafels, buffettafels, geluid, bruidsvisagie en kapper. Kom een keer langs en wij denken graag met je mee over wat voor jouw de mooiste dag uit je leven moet worden.  

Wil je meer weten over Edwin Ophof bezoek zijn website Bloemenvandebuurman


 

 

 

 

Nieuw in onze webwinkel

Workshopruimte te huur

In de nieuwe Scharrelboet hebben wij een aparte workshopruimte die ook door anderen gehuurd kan worden. Het heeft zijn eigen ingang, in de ruimte is een kleine keuken aanwezig. 

Kosten voor deze ruimte zijn 15 euro per uur excl btw overdag en kan per uur of per dagdeel gehuurd worden. S'avonds kan ook dan zijn de kosten 20 euro excl btw per uur.

Mocht je creatief zijn of een bijzondere ruimte zoeken voor een paar uur per week is dit mogelijk in de nieuwe Scharrelboet.

Wil je meer weten over deze mogelijkheid kun je mailen naar info@descharrelboet.nl 

Het nieuwe adres van de Scharrelboet is Molenvaart 17 Anna Paulowna. 
Vanaf 1 september wordt het mogelijk om deze ruimte te huren. 

Bloemenvandebuurman.nl

In de Scharrelboet vindt je nu ook een bijzondere woon en bloemstylist. Je vindt in onze winkel ook bloemen, planten, potten en woonstyling artikelen. Hij gaat ook bloemworkshops geven. Samen met deze buurman kan je bij de Scharrelboet terecht voor de aankleding van je trouwfeest. Bloem en feestaankleding hebben wij in huis. Onze schminkster is ook expert in bruidskapsels en visagie. Voor een bijzonder trouwfeest ben je bij de Scharrelboet aan het juiste adres. 

 

Schmink, bruidskapsels , visagie, workshops

Onze Schminkster is van alle markten thuis. Ze heeft ervaring met gime en schminken, maar kan ook voor een bruid veel betekenen. Ze maakt de mooiste bruidskapsel en visagie voor de bruid.

BYIREEN gaat schminkworkshops in de winkel geven maar ook tips voor visagie en feestkapsels.
Verder kun je haar inhuren voor een kinderfeestje om te schminken. Kinderfeestjes kunnen gehouden worden in de Scharrelboet of op locatie.

Kom eens langs in de winkel en we vertellen je graag over de mogelijkheden die BYIREEN heeft voor jou.
 

 

Themafeesten


De Scharrelboet gaat themafeesten en entertainmentavonden organiseren. 
Gezellige feestavonden waar van alles gebeurt. 

Het eerste themafeest wat er aankomt is "het foute trouwfeest" 

De feestavonden worden gehouden in Anna Paulowna in het Wapen van Holland. 

Entertainmentavonden die er aankomen zijn 

De knipoogbingo
De babyshowershow
De Schijdt en begeidtshow
Gezellig menselijke keezen

Kaarten kunnen via de webwinkel besteld worden. Binnenkort komt er meer informatie over "het foute trouwfeest " en de knipoog bingo

Entertainers gezocht

 

Ben jij entertainer, dj, toneelspeler, heb je theater ervaring ?? Lijkt het je leuk om mee te werken aan onze entertainment avonden. Laat eens wat van je horen . Wij hebben al een groep mensen die meewerken maar die mag nog wel wat groter worden. 

Mannen, vrouwen laat wat van je horen . Kom langs in de winkel of mail naar info@descharrelboet.nl

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Kado feestelijk verpakken

Maak gebruik van de keuzemogelijkheid feestelijk verpakken.

1 Feestelijk verpakken , artikel wordt in cadeaupapier verpakt.

2 Kaart meesturen met kado, kies kaart ,geef bij bestelproces de tekst door.

3 Artikelen als feestpakket verzenden. Kies 1 maal de keuzemogelijkheid als feestpakket verzenden.

 

Discoverlichting huren

Ga je een feest geven, ben je op zoek naar bijzondere feestversiering? Dan moet je zeker een keer in de Scharrelboet langs komen. Wij hebben een uitgebreidt assortiment in diverse feestversieringen maar wij verhuren ook discoverlichting op statief of los. Je huurt al een discolamp vanaf € 7,50 (excl borg)

In de nieuwe Scharrelboet wordt het ook mogelijk om statafels, tenten, en andere decoratiemiddelen te huren voor jouw feest. En natuurlijk tegen leuke prijzen. 

Laat je verrassen in de Scharrelboet en kom eens langs.

Bakkie doen in de Scharrelboet

In de nieuwe Scharrelboet hebben wij ook de mogelijkheid om koffie ,thee enz aan te bieden samen met wat lekkers. Om de winkel heen komen 2 zitjes en bankjes zodat je met mooi weer lekker buiten kan genieten van een kop koffie of wat anders. 

Binnen komt er ook zitgelegenheid, dus ook bij slecht weer kunt u dan gezellig langs komen voor een bak koffie, thee, gebak of wat anders. 

 

Kinderfeestjes in de Scharrelboet

In de nieuwe Scharrelboet is er een ruimte waar wij kinderfeestjes kunnen houden. Hoe gaaf is dat een kinderfeestje in een feestwinkel. Wij zorgen samen met onze schminkster ervoor dat het een fantastisch feest wordt. Binnenkort meer informatie over onze kinderfeestjes.

Trouwfeesten voor elk budget

 

Wij kunnen voor elk budget een mooie bruidsaankleding maken zowel voor de zaal als voor de bruid. De kracht van de Scharrelboet en haar partners is dat wij elk op ons eigen gebied een van de 3 elementen zijn die je nodig hebt voor een trouwfeest.

Onze bloemist maakt bijzondere bruidsboeketten en corsages en heeft ervaring om een trouwzaal met bloemen prachtig aan te kleden. 

BYIREEN kan de bruid helpen met haar bruidskapsels en visagie. 

en voor de rest van aankleding voor het feest kan je terecht bij de Scharrelboet. Wij verhuren discoverlichting, decoratiestukken speciaal voor een trouwfeest, muziekinstallatie , aankleding feestzaal in elke gewenste kleur. Ballonpilaren, bogen, heliumballonnen veel is mogelijk en tegen elk budget.

Steeds meer mensen trouwen voor een tweede keer of meer. De budgetten voor een tweede huwelijk zijn vaak kleiner dan voor het eerste huwelijk. Klinkt raar ,maar is wel waar. Toch wil je wel die bijzondere uitstraling hebben die dag als was het je eerste huwelijk.  Wij helpen je graag met de voorbereiding van je trouwdag en alles wat er bij hoort. 

Kom eens langs in de feestwinkel en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Woon ,sfeer en kadoartikelen

In de Scharrelboet kan je ook terecht voor bijzondere kadootjes van kleine tot grote prijzen. 
Wij hebben kant en klare kadopakketten, Kado's voor opa, oma, papa, mama, vriend, vriendin, juf, meester, collega enz. Verder is er een assortiment woonstyle artikelen en ander soort kadoartikelen.

Het assortiment wisselt steeds, kom lekker scharrelen in de nieuwe Scharrelboet te Anna Paulowna Molenvaart 17a 1761AA 

 

© 2008 - 2019 Feestwinkel De Scharrelboet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel