Algemene Voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN De Open Plek

De algemene voorwaarden van De Open Plek zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle gesloten overeenkomsten. 

Prijzen 
De prijzen van de artikelen in de webwinkel zijn vermeld in Euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. 

Betaling 
Betaling van de artikelen dient vooraf te geschieden via Ideal of per bankoverschrijving op onze rekening bij de Rabobank nr 1661 89 987 t.n.v. De Open Plek B.V. te Nijkerk.

Levering 
De artikelen die op de website staan, zijn in principe allemaal op voorraad. 
Als een artikel onverhoopt niet voorradig is, wordt u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte gebracht. 

Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling binnen vijf werkdagen voor verzending aangeboden aan PostNL. PostNL zal voor de levering van uw pakket zorgen. 

Voor het verpakken en verzenden worden kosten in rekening gebracht. 

Nederland: 
Brievenbuspost: tot 250gr  €3,50, van 250gr tot 700gr €5
Pakketpost: € 6,50

Buitenland: 
Brievenbuspost: €5
Pakketpost: €9,50

Verzending is voor risico van de koper. Op aanvraag kan uw bestelling aangetekend of verzekerd verzonden worden. Dit brengt extra kosten met zich mee. 

Bestelling afhalen 
Het is ook mogelijk om de artikelen zelf op te komen halen. Stuur een e-mail naar webwinkel@deopenplek.nl en we maken een afspraak. 

Ruilen/retourneren 
Ruilen of retourneren is mogelijk binnen 8 werkdagen na ontvangst. Het artikel en de eventuele originele verkoopverpakking dienen in ongebruikte en ongeschonden staat te zijn. Neem in dat geval vooraf contact met ons op via webwinkel@deopenplek.nl Indien artikelen zonder voorafgaand overleg worden geretourneerd, zal geen terugbetaling plaatsvinden. 

De terugbetaling zal, nadat De Open Plek de artikelen retour heeft ontvangen, binnen 30 dagen geschieden. Alle extra verzendkosten (retour zenden, opnieuw versturen) zijn voor rekening van de klant. Indien de klant de zending ongefrankeerd verzendt, worden de gemaakte kosten verhoogd met administratiekosten aan de klant doorberekend. 

Klachten 
Bij ontvangst dient u de bestelling te controleren. Problemen met de levering dienen binnen 24 uur te worden gemeld en overige klachten binnen 7 dagen na ontvangst. Stuur een e-mail naar webwinkel@deopenplek.nl.  Klachten die na deze periode worden ingediend, kunnen niet meer in behandeling worden genomen. 

De Open Plek  is zich niet aansprakelijk voor het onjuist interpreteren van gebruiksaanwijzing en/of gebruik van het product. Iedereen speelt en werkt met de producten op eigen verantwoordelijkheid. 

Bestellingen niet ontvangen 
Voor niet op tijd bezorgen door PostNL, voor het verloren gaan of beschadigen van de verzonden producten is De Open Plek  niet aansprakelijk. Wij verwerken de gegevens exact zoals opgegeven door de klant. Kosten ontstaan door het onjuist invoeren van gegevens, zijn voor rekening van de klant. 

Herroepingsrecht:
Mocht het product niet aan de verwachtingen voldoen, dan heeft de consument heeft het wettelijke herroepingsrecht van 14 dagen. Om een formulier hiervoor te ontvangen, kunt u een mail sturen naar webwinkel@deopenplek.nl 
In navolging hierop is de consument zelf verantwoordelijk voor de kosten van het terugsturen van de bestelling. 


Annuleren 
Zolang de betaling nog niet is ontvangen en verwerkt, kan de bestelling kosteloos geannuleerd worden. 
Indien de betaling reeds heeft plaatsgevonden via overschrijving naar onze rekening en wij uw bestelling nog niet in behandeling hebben genomen, kan de bestelling kosteloos worden geannuleerd. Het totaalbedrag zal dan op uw rekening worden overgeboekt binnen een termijn van 30 dagen. 
Wanneer de betaling heeft plaatsgevonden via een derde partij (Ideal) zijn er aan ons kosten berekend voor zowel de betaling als de restitutie. Deze kosten zullen aan de klant worden doorberekend. Het totaalbedrag van de order, verminderd met dergelijke kosten, zal binnen genoemde termijn van 30 dagen worden voldaan. 

Afbeeldingen 
Alle afbeeldingen worden zo goed mogelijk weergegeven. Toch kan een artikel op details afwijken van de op de website getoonde foto`s. De Open Plek kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor verschillen tussen de afbeeldingen en de werkelijkheid. 

Inhoud website 
Alle teksten op de website zijn met zorg samengesteld. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor eventuele typefouten en foutieve prijzen. Bij foutieve prijzen wordt de klant per e-mail op de hoogte gesteld en heeft deze het recht de order binnen 7 dagen kosteloos te annuleren. 

Wijzigingen 
De Open Plek behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden zonder vooraankondiging te wijzigen. 

Nederlands recht 
Op alle aanbiedingen en overeenkomsten is Nederlands recht van toepassing

Gastenboek

  • 19-04-2015 - Ik heb de producten nog niet eens met eigen ogen...  lees meer
  • 27-11-2014 - Wow! Wat een mooi boek hebben jullie gemaakt! Ik kan...  lees meer
  • 08-10-2014 - Hallo,
    Dank je wel voor de lieve service... Ik heb jullie...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2018 De Open Plek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel