Valentijnsactie

Prentenboek Het Lieve Woorden Doosje!

Artikel 1 van 46 Volgende
€ 20,45 € 17,95 (inclusief 6% BTW)
Aantal

-Klassieker- nu in totaal nieuwe heruitgave!-

't Lieve Woorden Doosje is een hartverwarmend verhaal over vriendschap, jezelf zijn en je geliefd voelen. Een verhaal dat je meeneemt naar een speciaal plekje in je hart. Een verhaal waarin Tom iets ontdekt dat elk kind zou moeten weten: dat er een doosje is in je hart…, een doosje voor fijne dingen, lieve woorden en fijne herinneringen!

Een gloednieuwe uitgave over dat bijzondere doosje in je hart, een doosje dat er altijd voor je is!

  •  Geheel herziene uitgave met vier keer zoveel prenten van de schrijfster zelf: Wendy Maria Traa

Valentijnsactie!

Bestel het prentenboek en krijg de set Hartenpost er gratis bij! Zodat je degene die je liefhebt je eigen lieve woorden kunt sturen

  • In het prentenboek vind je naast het verhaal,  ook twee inspirerende pagina's om direct zelf op reis te gaan naar het doosje in je hart! 
  • Hartenpost: A5 kaart met prent van de omslag EN bijpassende Hartenpost envelop!
  • Het prentenboek is de basis van het Hartenpakket, dat je ook in onze webwinkel kunt vinden. Met dit Hartenpakket ontdekken, maken en vieren kinderen het 'doosje' in hun hart en ontwikkelen ze hartelijke vaardigheden waar ze de rest van hun leven veel aan hebben!

Een prentenboek voor ouders, grootouders, therapeuten, coaches en kinderyogadocenten en leerkrachten. Stimuleert zelfvetrouwen, zelfwaardering, een open, hartelijke houding. Veel gebruikt in kindercoaching/therapie met hartverwarmende resultaten, met hulpvragen omtrent zelfwaardering, vertrouwen, rouwverwerking en onderlinge verbinding in gezinnen. 

Leuk om te weten: het idee voor dit verhaal ontstond in de klas van Wendy Traa, op een regenachtige herfstmiddag. Een kind dacht dat hij geen vriendjes had..., nou, dan had hij de lieve woordjes nog niet gehoord van zijn klasgenoten. Maar als je dan te verdrietig bent om ze te horen, wat doe je dan? ... Dan bewaar je de woorden, in je hart! (Meer hierover vind je op de site, onder `Over Ons`, `bevlogenheid`.)

 

 

Gastenboek

  • 19-04-2015 - Ik heb de producten nog niet eens met eigen ogen...  lees meer
  • 27-11-2014 - Wow! Wat een mooi boek hebben jullie gemaakt! Ik kan...  lees meer
  • 08-10-2014 - Hallo,
    Dank je wel voor de lieve service... Ik heb jullie...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2018 De Open Plek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel