Het herroepingsrecht/retouneren

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.

Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.

Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail te sturen via info@degortla.nl. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen

Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.


Terugbetaling

Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen veertien dagen terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.

U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 100 zullen bedragen (In verabnd met groot meubulair). Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 


Doorgeven van Herroeping/Retouneren

Wanneer u de aankoopovereenkomst wilt herroepen, of uw bestelling wilt retouneren, stuurt u ons dan een e-mail naar info@degortla.nl met de onderstaande gegevens

Onderwerp: Herroeping/Retouneren (Bestelingnummer)

Ik deel u hierbij mede dat ik onze overeenkomt betreffende de verkoop van de onderstaande goederen wil herroepen.
Ik deel u hierbij mede dat ik de onderstaande goederen wil retouneren.

Bestellingnummer:
Besteld op/Ontvangen op: 
Uw Naam: 
Uw Adres:


 

© 2016 - 2020 De Gortla | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel