Gastenboek

  • 20-02-2018 - Beste mensen,

    Ik heb een oud grenen kastje dat gebeitst is,...  lees meer
  • 20-02-2018 - Beste mensen,

    Ik heb een oude grenen kast die donker gebeitst...  lees meer
  • 08-06-2017 - Ik wil graag bestellen of ophalen in België. Hoe lukt...  lees meer
Plaats een bericht

Gebruiksaanwijzing

DecapeNet is een product voor het vernieuwen en afbijten van alle materialen (hout, metaal, steen, aluminium, cement, enz.). Het is wel niet te gebruiken op kunststof. DecapeNet verbrandt het hout niet, maar onderhoudt en neemt alle verf, vernis, boenwas, plamuur en koude lijm (ook tapijtlijm) weg. Het herstelt de natuurlijke staat van het oppervlak. Na behandeling met DecapeNet kunt u opnieuw kleuren, vernissen, boenen of schilderen. Boenwassen zijn gemakkelijk te verwijderen met in DecapeNet gedrenkte staalwol. Reinig het oppervlak na de behandeling met een vochtige doek.

GEBRUIKSINSTRUCTIE:

Strijk DecapeNet met een borstel uit en laat het product inwerken gedurende +/-10 minuten. Als u meerdere lagen moet verwijderen, breng dan een tweede laag aan bovenop de eerste laag zonder de eerste laag te verwijderen. Laat dit opnieuw inwerken tot alle lagen gemakkelijk te verwijderen zijn met een spatel (bij vernissen maximaal 4 à 5 minuten laten inwerken). Werk af met staalwol, gedrenkt in DecapeNet.

BELANGRIJK:

DecapeNet verdampt zeer langzaam. U moet niet naspoelen, reinigen met een vochtig doek volstaat. Het oppervlak dat u in 1 keer kunt instrijken is ~1 m².

Ook een eigen gratis shop?