Corona-artikelen

Corona artikelen webshop! Als ondernemer dient u de nodige maatregelen tegen Corona te nemen. Alsmede het treffen van voorzieningen voor veilig werken door medewerkers. Het Coronavirus grijpt opnieuw om zich heen. Nu is het moment om verdere Corona maatregelen te nemen. Voor nu echter ook met betrekking tot toekomstige levensbedreigende (luchtweg) virussen. In onze shop bieden wij Corona artikelen als handdesinfectie, veiligheidsvesten, mondmaskers en meer Coronapreventie. 


Corona en signalering. Bij BlusPunt denken met u mee als het gaat om het realiseren van duidelijke communicatie en signing binnen uw bedrijf. Wees voorbereid op de anderhalve meter samenleving met onze coronapreventie artikelen als stickers, borden, tape, spatschermen, desinfectiemiddel en statievenCorona artikelen van degelijke kwaliteit voor toepassing in bedrijfspanden. Om u in deze tijd met specifieke Corona bestrijding middelen van dienst te kunnen zijn bieden wij online diverse artikelen om uzelf, bezoekers, personeel, leveranciers en klanten tegen Corona te beschermen. 


Voorkom een boete en bescherm klanten en personeel tegen Covid-19. Dus bent u op zoek naar Coronapreventie artikelen? Artikelen voor Coronapreventie koop je eenvoudig online in onze webshop. Advies Corona-artikelen? Neem contact op..! | Telefoon: +31(0)85-1304730


 

Ook een eigen gratis shop?