Prymos brandblussers

Prymos brandblussers zijn onderhoudsvrije schuimblussers. De innovatieve spray brandblussers van Prymos zijn made in Germany, bevatten 625ml inhoud, goed voor 25 seconden blustijd duur. Dit is een uitzonderlijk lange blustijd duur. In de webshop Prymos-blussers voor aanbieding prijzen.


Prymos brandblussers zijn nu ook in twee varianten verkrijgbaar. Enerzijds de variant Universeel en anderzijds de variant voor in Voertuigen. Beide varianten bieden wij in de webshop met of zonder houder aan zodat u eenvoudig de blusser naar uw keuze kunt bestellen. De Voertuig variant is zelfs geschikt voor effectief blussen van branden bij temperaturen tot ver onder het vriespunt. Zowel met de Universele als Voertuigen sprayblusser tot 1000-volt veilig elektrische apparatuur en elektronica veilig blussen. Dit is mogelijk omdat de blusnevel tijdens het blussen door de speciale sproeinozzle wordt onderbroken wat in een lange blustijd en veilige blussing op elektriciteitsbranden resulteert.


Prymos brandblussers bediening. Simpelweg snel dop ronddraaien waardoor verzegeling wordt verbroken om vervolgens de sprayknop in te drukken om direct te blussen. De bediening wordt zeer duidelijk op het brandblusser etiket in handige pictogrammen afgebeeld.


Prymos brandblussers werking. Deze brandblussers bevatten zeer effectief premix blusschuim geschikt voor blussen van een beginbrand thuis, onderweg en op kantoor. Deze speciaal ontworpen op microfog technologie gebaseerde blusspray wordt tijdens activeren zeer fijn verneveld over de brand gebracht waardoor de brand wordt verstikt. 


Prymos brandblussers toepassingen. Inzetbaar voor brandpreventie auto, camper, caravan, woning, bbq, boot, keuken en kantoor.


Prymos brandblussers soorten:

  • Universeel | blusrating 5A-21B-5F | ruimten niet kouder dan 5°
  • Voertuigen | blusrating 5A-21B | omgevingen tot -15°

Prymos brandblussers bij BlusPunt Brandblussers veilig online kopen. In de webwinkel de Prymos brandblussers online bestellen is zeer eenvoudig en geschiedt veilig via de secured betaalverbinding. Neem voor informatie over deze innovatieve erkende brandblussers met Rijkskeurmerk contact op.


 

Prymos-brandblusser-kopen? Wij zijn u graag van dienst.

 

Ook een eigen gratis shop?