Onderhoud

Goedkoop onderhoud brandblussers! Of kosten voor onderhoud brandblussers blijvend uitsparen? BlusPunt Brandblussers biedt in de webshop verschillende soorten stalen brandblussers die periodiek onderhoud moeten hebben. Wij voeren goedkoop periodiek onderhoud aan alle soorten draagbare brandblussers met schuim, poeder, metaalkoolzuurgas en vet blusmiddel uit. Voor uitvoering van onderhoud aan zowel brandblussers thuis of op het werk hanteren wij lage prijzen.


onderhoud-brandblussers


Onderhoud brandblussers bij particulier met onderhoudsvrije-sprayblusser niet meer ter sprake. Onderhoudsvrije brandblussers voor thuis, onderweg en ook op kantoor. Sprayblussers zijn erkende brandblussers met Rijkskeurmerk die universeel blusmiddel bevatten. Ontworpen voor veilig blussen op brandend hout, papier, textiel, brandstof, frituurvet en zelfs op elektrische apparatuur dat onder elektrische spanning staat. De soorten spray schuim brandblussers in de webshop zijn voor eenieder eenvoudig in gebruik. Niet alleen vanwege het lichte gewicht en de lange blusduur echter ook omdat u er stootsgewijs mee kunt blussen en omdat deze blussers eenvoudig te ontgrendelen zijn.


Onderhoud brandblussers bij bedrijven met composiet-brandblussers bijna overbodig! Composiet brandblussers zijn kunststof brandblussers die roestvrij zijn en verchroomde onderdelen bevatten. Deze soorten brandblussers hebben op de achterzijde een tienjarig onderhoudsetiket waarop u zelf de controledatum en eventuele bijzonderheden kunt bijvermelden. Bij aankoop van deze nieuwe soorten brandblussers (zowel schuim als poeder) wordt een magneet in de voet van de brandblusser meegeleverd. Met deze magneet kunt u zelf controleren of de wijzernaalden van beide drukmeters zich in het groene vlak bevinden. Uiterst robuuste, stootvaste en krasvaste brandblussers die ten opzichte van stalen brandblussers niet of zelfs nooit door beschadiging, roest of krassen afgekeurd kunnen worden. BlusPunt Brandblussers voorziet in snelle levering van composiet brandblussers met onderhoud keuringssticker en stevige ophangbeugel.


Alleen onderhoud brandblussers? Wij voeren niet alleen onderhoud aan brandblussers uit. Ook voor goedkoop onderhoud aan brandslanghaspels en bluswagens kunt u bij ons terecht. Onderhoud aan blusmiddelen wordt volgens de geldende voorschriften uitgevoerd waarbij onze medewerkers zich goed op de hoogte stellen van de geldende regels binnen uw organisatie of woonomgeving.


Onderhoud brandblussers? neem gerust contact op.

 

onderhoud-brandblussers

Ook een eigen gratis shop?