composiet brandblusser

Offerte composiet brandblussers? Schuimblussers, de beste brandblussers in bedrijfsgebouwen. Composiet schuim brandblussers zijn de verbeterde versie van het ontwerp van de uit de jaren '40 gedateerde metalen brandblussers. Composiet brandblussers zijn met 6/9 ABC poeder en met 6/9 liter AB schuim vulling in onze webshop te koop. Schuimblussers zijn geschikt voor blussen op vaste stoffen (papier, textiel, hout). Composiet ABC poederblussers op vaste stoffen (hout, papier, textiel) vloeibare en vloeibaar wordende stoffen (brandstoffen) en gasbranden. Het is belangrijk dat u het juiste type brandblusser met de juiste inhoud voor in uw bedrijfspand(en) aanschaft. Mogelijk heeft u meer blussers nodig, is er sprake van hervullen of vervangen. Offerte composiet brandblussers?


COMPOSIET BRANDBLUSSERS | WEBSHOP


composiet-brandblussers


Offerte composiet brandblussers? Ook voor opmaken van een onderhoud offerte zijn we u van dienst. Welke onderhoudstermijn geldt er o.a. voor schuim brandblussers? Met de invoering van het gebruiksbesluit in november 2008 kunt u kiezen of u uw schuimblussers jaarlijks of èèn keer in de twee jaar wilt laten onderhouden. Of toch niet ... ? Wanneer u als verantwoordelijke voor de brandveiligheid in bedrijfsgebouwen de controle van schuimblussers eenmaal per twee jaar wilt laten uitvoeren dan is daar niets op tegen. Bespreek dit wel met de brandverzekering!


Hoeveel composiet brandblussers kopen? Hoeveel brandblussers minimaal in bedrijfsruimten nodig zijn hangt af van grootte, indeling en de gebruiksfunctie van ruimten in bedrijfspanden. Een groter aantal brandblussers nodig? Maatwerk offerte composiet brandblussers met stuks korting! 


Onderhoud composiet brandblussers? Composiet brandblussers met minder onderhoud. In de brand polisvoorwaarden van uw brandverzekering kan opgenomen zijn dat de uitvoering van het onderhoud tenminste eenmaal per jaar uitgevoerd dient te worden, door een brandblusmiddelen onderhoudsbedrijf. Een eigenaar van een gebouw kan voor problemen komen te staan wanneer er ondanks deze voorwaarde toch het onderhoud naar eenmaal per twee jaar wordt gebracht en er bij brandschade herleidbaar is dat de schade is ontstaan door een niet functionerende schuimblusser. 


Wanneer onderhoud, controle, keuring composiet brandblussers? Jaarlijks wordt door meeste brandverzekering maatschappijen vereist of voorgeschreven. Onderhoud composiet brandblussers is voordeliger dan onderhoud aan metalen brandblusapparaten!  

Brandblusapparaten onderhoudsbedrijven zijn gehouden aan de termijn van jaarlijkse controles van schuimblussers. Dit is opgenomen in dezelfde zin van het gebruiksbesluit waarin staat dat draagbare blusapparaten tenminste eenmaal in de twee jaar onderhouden mogen worden. Hierin staat namelijk dat het onderhoud aan schuimblussers conform NEN2559 dient te gebeuren. In deze NEN2559 norm wordt gesproken over jaarlijks onderhoud. Het onderhoudsbedrijf moet de gele nen brandblusser keuringsticker dus zo inknippen dat het volgende jaar weer onderhoud moet geschieden anders is het onderhoudsbedrijf in overtreding. Overleg, om problemen achteraf te voorkomen, met de verzekeraar welke onderhoudstermijn u voor uw bestand aan brandblussers dient na te leven.

 

Offerte-composiet-brandblussers? neem gerust contact op.

 

brandblussers-composiet

Ook een eigen gratis shop?