camper

Brandblussers camper. Aanbieding brandblusser camper kopen v.a. € 9,91. Brandblusser camper sprayblussers zijn lichtgewicht sprayblussers voor de camper, compact, met èèn hand te bedienen..! Sprayblussers werken net als iedere andere spuitbus. Enkel dop afnemen, sprayknop op de brand richten en blussen..! Erkende brandblusser camper voor onderweg op vakantie en camperplaats.


Brandblusser camper. Veilig in de camper hout, papier, textiel, frituurvet of olie en vlam in de pan blussen. Camper brandblusser met Rijkskeurmerk. De bediening van de in de webshop aangeboden brandblussers voor de camper biedt u snelle inzetbaarheid. Bij kopen van brandblusser camper met blusspray blusmiddel brandblusser onderhoud kosten besparen t.o.v. metalen brandblussers. Spray brandblussers voor de camper zijn onderhoudsvrij. Goedkope webshop brandblusser camper!Brandblusser camper. Werking blusmiddel door micronevel blustechniek waardoor er zeer weinig blusmiddel nodig is om snel brand te bedekken en te blussen. Milieuvriendelijk blusmiddel biologisch afbreekbaar. Blustijd camper brandblusser bijna gelijk aan die van zes liter metalen brandblussers terwijl sprayblussers veel minder ruimte innemen en handzaam zijn. Met sprayblussers stootsgewijs blussen. De blusser hoeft niet direct helemaal leeggespoten te worden.


Brandblusser camper multi inzetbaar op branden in brandklasse A, B, F en elektra tot 1000 volt. Voor brandpreventie in camper keuken zijn brandklasse F brandblussers ontworpen. Met de camper sprayblusser kunt u dus veilig tot maximaal vijf liter brandend frituurvet blussen. Is er brand buiten de camper? Bijvoorbeeld in een voortent... of bij een uit de hand gelopen barbecue brand... Onze camper brandblusser is ook geschikt om textiel, kunststof en hout brand te blussen.

brandblusser-camper-kopen


Brandblusser-camper aanbieding ook geschikt voor in de auto, caravan of thuis! In onze webshop te koop met of zonder montagebeugel..! Met de montagebeugel is de brandblusser eenvoudig op elke plaats in de camper aan een wand of andere constructie te monteren, verticaal of horizontaal.

 

Advies brandblusser camper? Neem gerust contact op.

 

 

Ook een eigen gratis shop?