Sprayblussers

Sprayblussers? Sprayblussers in spuitbus! Sprayblusser auto, camper, boot, keukenkantoor en thuis. Sprayblussers zijn innoverende brandblussers. Prijzen van sprayblussers zijn voordelig en dat terwijl sprayblussers een nagenoeg gelijke spuitduur hebben als metalen 6 liter schuimblussers. 


Spray brandblussers. Online brandblusser schuim spray kopen in de brandblusmiddelen webshop. Sprayblussers zijn eenvoudig in gebruik. Handzame kleine sprayblussers met groot blusvermogen. Iedereen kent de werking van een spraybus waardoor voor iedereen eenvoudig in gebruik. Sprayblussers zijn lichtgewicht brandblussers. Het grote voordeel bij het kopen van sprayblussers is dat u geen zware metalen brandblussers meer van wanden hoeft te tillen. Vanwege het lichte gewicht van sprayblussers zijn sprayblussers tevens snel naar de brand te brengen. 


Onderhoud sprayblussers. Spray brandblussers hoeven geen jaarlijkse brandblusser controle. U bespaart met het kopen van spray brandblussers kosten voor onderhoud. De werking van spray schuimblusser blusstof is gebaseerd op microfog foam blustechniek. Met deze blustechniek wordt de afsluitende filmlaag over de brand gelegd dat branddovend, door zuurstoftekort, werkt.

 

Sprayblusser-kopen? Neem gerust contact op.

 

sprayblussers

  • SPRAYBLUSSER 750 ML VOERTUIG BEUGEL
    SPRAYBLUSSER 750 ML VOERTUIG BEUGEL
    € 8,23
  • SPRAYBLUSSER 600 ML VOERTUIG BEUGEL
    SPRAYBLUSSER 600 ML VOERTUIG BEUGEL
    € 12,49
Ook een eigen gratis shop?