Brandblusser datacenter

Brandblusser-datacenter. Brandblusser datacenter 5-kilo-Co2 inhoud. De beste brandblusser voor datacenters van internet providers. Een Co2-brandblusser wordt ook koolzuurgasblusser genoemd. Co2 blusgas is schoon en het laat ook geen blusresten achter. De technische benaming voor Co2 is kooldioxide. Co2 verdringt zuurstof uit bijv. een serverbrand. Door een tekort aan zuurstof dooft de brand. Co2-brandblussers zijn ontworpen voor gebruik in datacenters. De brandbeveiliging in een datacenter dient ook vanuit verzekeringsmaatschappijen aan strenge eisen te voldoen.

 

BRANDBLUSSER DATACENTER | CO2-BRANDBLUSSER-5-KILO:

  • brandblusser datacenter ( rijkskeurmerk )
  • blusser met 5 kilogram Co2 blusgas inhoud
  • ontworpen om brand in ISP datacenters te blussen
  • blussen van racks, serverkast, groepenkast, UPS, enz
  • laat na het gebruik geen nadelige schadelijke blusresten achter
  • jaarlijkse verplichte controle door medewerker onderhoudsbedrijf

 

Co2-brandblussers zijn in een datacenter met hoogwaardige elektrische apparatuur welke gevoelig is voor nevenschade de beste brandblussers. Co2 brandblussers vergen een veel lagere investering dan ruimteblussystemen. Datacenters vormen immers het kloppende hart voor bedrijven. Data dient dus volcontinue beschikbaar te zijn en downtime door branduitbreiding moet voorkomen worden.  

BRANDBLUSSER-COMPUTERRUIMTE

ICT-apparatuur in datacenter of ICT-ruimte warmt de ruimtelijke temperatuur steeds verder op. Loop maar langs de achterzijde (warme kant) langs server- en computerracks. Brand ontstaat vaak door hotspots in netspanning verdeelkasten, ICT apparatuur in serverkasten of bekabelingen. Op elk moment kan door warmtestraling, warmtegeleiding, warmtestroming brand ontstaan.

Brandblussers datacenter kasten? Innovatieve brandbeveiliging met blusgas sprinklerblussers voor datakasten, patchkasten, serverkasten en overige apparatuur behuizingen in ICT omgevingen! Novec blusgas is specifiek ontworpen voor blussen op serverapparatuur en elektrische installaties. Dit blusgas is ook veilig voor personen (ozon friendly) en werkt bij activatie met lage blusdruk binnen seconden. Brandblusser datacenter kasten zonder stroomvoorziening en onderhoudsvrij!


                                                 


In datacenters worden onze 5-kilo-Co2-brandblussers toegepast waarbij ons advies luidt om aan de binnenzijde en buitenzijde naast de toegangsdeur 5 kilo Co2 brandblussers op 1 meter hoogte aan de wand te monteren. Het is van zeer groot belang dat brandblussers in datacenters altijd goed bereikbaar zijn. Hang of zet een Co2 brandblusser nooit achter de toegangsdeur van uw datacenter.

 

Brandblusser-datacenter-kopen? Neem gerust contact op.

Ook een eigen gratis shop?